INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - OSIJEK 1-1 (1-0)

VIDEO Scene INIMAGINABILE în Europa League » Pumni, sticle, pietre și doi suporteri înjunghiați!

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 12:08

Returul dintre Rangers și Osijek (1-1, 1-0 în tur) a avut un prolog sângeros. Joi seară, cu mai puțin de-o oră înainea partidei, fanii s-au luat la bătaie pe străzile din apropierea arenei Ibrox Park.

 Au fost schimburi de pumni, s-a aruncat cu sticle, cu pietre și cu petarde. Dar cel mai rău, două persoane, de 24, respectiv 40 de ani, au fost înjunghiate și transportate la spitalul universitar Queen Elizabeth. Medicii care i-au preluat pe răniți și le-au acordat primele îngrijiri susțin însă că starea lor este stabilă.
Nici la sosirea poliției, huliganii n-au părăsit scena, fiind necesară o intervenție energică a forțelor de ordine.

Autoritățile caută acum martori pentru a stabili vinovații: "Nu vom tolera acest comportament violent și este vital ca oricine care s-a aflat în zonă și are informații ce ne-ar putea ajuta în anchetă să ne contacteze. În special aceia care au și filmat incidentele cu telefonul mobil".

Vezi și: Sebastian Colțescu e pus la zid de antrenorul Spartei Praga » Nicolae Stanciu a reacționat și el după eliminarea din Europa League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  03 August 2018, 15:07

In ce sens,ca sa invat si eu manierele voastre tolerante si neincitante, nemanipulante si nescenarizante. Omul cat traieste invata si se poate corecta.poate imi explicati daca nu e prea degradant.

fibra
fibra  •  03 August 2018, 14:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează