INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA - FCSB 1-1

VIDEO Imaginile surprinse de GSP în fața vestiarelor » Cum a reacționat Charalambous când s-a intersectat cu uriașul Olatunji, omul care i-a pus piedică FCSB-ului

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2024 12:53 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 12:53

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, s-a răstit la slovacul Haraslin în finalul dramatic al meciului de la Praga, apoi după partidă s-a salutat cu nigerianul Olatunji care a egalat scorul pe „Letna”. Cipriotul a sărit în sprijinul portarului său, Târnovanu

FCSB s-a ales cu o remiză, 1-1, după prima manșă a turului III preliminar al Champions League cu Sparta. La Praga, campioana României a condus, după reușita lui Dawa, dar s-a văzut egalată, tot după o fază fixă, de Olatunji, după o eroare uriașă a portarului Târnovanu.

Praghezii au avut și o bară, și un gol anulat de VAR, după ce, inițial, arbitrul norvegian indicase centrul terenului.

4goluri din faze fixe au înscris cei de la Sparta în ultimele 5 meciuri

Elias Charalambous mizează pe retur: „De la început am știu că așa va fi”

La finalul jocului, Elias Charalambous a fost la conferința de presă, apoi a stat de vorbă cu propria sa galerie, prezentă la meci, la Praga. Prieteni buni și membri ai familiei.

Moment în care s-a intersectat cu Victor Olatunji, nigerianul ce-a dat gol echipei sale. Reporterul GSP.ro l-a surprins pe tehnician când s-a salutat cordial cu fotbalistul de 24 de ani, îl știe de când acesta evolua în Cipru, la Alki și la AEK Larnaca.

Cu o zi înainte, un alt adversar, albanezul Qazim Laci, căpitanul echipei pragheze aseară, a vorbit laudativ despre Charalambous, cei doi cunoscându-se tot din Țara Afroditei.

Referitor la meciul de pe „Letna”, unde au fost peste 17.000 de suporteri ai gazdelor, care au pus presiune maximă, antrenorul roș-albaștrilor a declarat: „Am știut de la început că va fi meci greu. La acest nivel, trebuie să-ți atingi nivelul maxim. Cu cât avansăm, cu atât meciurile vor crește în dificultate.

Două goluri din faze fixe. Ceea ce devine o obișnuință în ziua de azi. Știam că, în special, Sparta Praga este bună la astfel de faze. Pe cornere și pe aruncări de la margine, sunt punctele lor de rezistență. Am reușit și noi să marcăm dintr-o astfel de fază.

Ne-am apărat și am blocat adversarul foarte bine, dar... Cum am spus-o deja, totul se va decide la București. Meciul de acolo e 50-50%”.

L-a apărat pe Târnovanu: „E vina tuturor”

Ștefan Târnovanu a ieșit eronat la reluarea lui Olatunji, africanul a egalat situația. Apoi, presiunea celor de la Sparta s-a întețit, într-un final incandescent.

„Nu e doar vina portarului, ci a tuturor jucătorilor de pe teren. Așa că va trebui să gestionăm mai bine astfel de situații. Nu putem da vina pe un singur jucător atunci când luăm gol. Așa că trebuie să învățăm să manageriem mai bine astfel de situații ca echipă”, a mai spus Charalambous.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează