INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - MACCABI TEL AVIV 1-1

Nu se văd grupele Ligii Campionilor! FCSB, misiune imposibilă în play-off + de ce Sparta Praga o vrea pe Maccabi în turul 3

FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)
FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2024 10:56 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2024 14:37

FCSB speră la calificarea în grupele Champions League, însă campioana României are un traseu extrem de complicat ♦ Dacă va trece de Maccabi Tel Aviv (1-1 în turul de pe Ghencea) și de Sparta Praga, care s-a impus cu 2-0 în turul cu Shamrock, echipa roș-albastră va avea o misiune dificilă în play-off, acolo unde nu va fi cap de serie.

Campioana României nu a fost cap de serie în turul doi, dar a fost în urna capilor de serie la tragerea pentru turul trei, când a beneficiat de faptul că Maccabi are un coeficient foarte bun. Însă nu la fel vor sta lucrurile la o eventuală tragere la sorți pentru play-off-ul UCL.

FCSB nu va fi cap de serie la tragerea pentru play-off

Dintre cele 4 echipe care pot ajunge în play-off-ul Champions League (FCSB, Maccabi, Sparta Praga și Shamrock), doar israelienii vor fi în urna capilor de serie la tragere. Restul vor fi în urna a doua și vor avea șanse mici la calificarea în grupe.

Sparta Praga ține cu Maccabi, Young Boys cu FCSB

În acest moment există două scenarii. Dacă Maccabi trece mai departe, „dubla” Maccabi – Sparta Praga / Shamrock va trimite o echipă în urna capilor de serie, iar Young Boys va fi în urna a doua.

Dacă FCSB se califică în turul 3, „dubla” FCSB - Sparta Praga / Shamrock va trimite echipa câștigătoare în urna a doua la tragere. Iar elvețienii de la Young Boys Berna vor profita și vor urca în urna favoriților.

FCSB, misiune imposibilă în play-off-ul Champions League

Dacă în turul doi nu vor exista surprize, iar echipele favorite se vor califica, FCSB va putea da peste adversari extrem de complicați. În urna capilor de serie se vor afla: Dinamo Zagreb (deja calificată), Steaua Roșie (deja calificată), PAOK, Ferencvaros și Young Boys Berna.

Cum ar putea arăta urnele pentru play-off-ul UCL dacă FCSB trece de Maccabi:

  • Urna 1: Dinamo Zagreb, Steaua Roșie, PAOK, Ferencvaros, Young Boys
  • Urna 2: Qarabag, Galatasaray, Slovan Bratislava, Bodo/Glimt, FCSB (Sparta Praga)

Cum ar putea arăta urnele pentru play-off-ul UCL dacă FCSB e eliminată de Maccabi:

  • Urna 1: Dinamo Zagreb, Steaua Roșie, PAOK, Maccabi (Sparta Praga), Ferencvaros
  • Urna 2: Young Boys, Qarabag, Galatasaray, Slovan Bratislava, Bodo/Glimt
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (34)
tictictic
tictictic  •  24 Iulie 2024, 22:18
Postat de Catalynn_21 pe 24 Iulie 2024, 15:21

Sincer să fiu, nu știu câți maghiari vor fi prezenți. Dar nici câți fani israelieni, probabil maxim dublu câți au fost în Ghencea. Vor fi și fcsbisti la meci, doar ca în Ungaria sparanghelul și căpșunii nu sunt chiar la mare căutare așa ca nu vor fi mulți români (cu părere de rau, trebuie sa recunoștem ca și fcsbistii sunt de-ai noștri :-((( ) , deci aș spune ca in tribuna va fi un oarecare echilibru. Doar ca și dacă nu era, nu joacă galeria. Valoric, Maccabi sunt cu minim o clasă peste, doar ca mai au de lucru la condiția fizică și le lipsesc și oameni de bază, altfel le dădeau aseară minim 3 fcsbistilor …

Nenea janta, esti in eroare! Statistic vorbind, Ungaria are cel mai mic procent de etnici evrei raportat la numarul populatiei dintre toate tarile Europei! A avut grija sa se intample asta Horty in trecut si Orban in prezent. In plus, nu sunt sigur daca ungurii ii urasc mai mult pe romani decat pe evrei... Altfel, Maccabi poate sa bata linistita; Steaua va intra in turul 3 preliminar in EL si va juca cu chestia aia din Lituania (imi scapa numele). Deci va juca mai departe play-off in EL; daca nu trece, are asigurata prezenta in grupele Conf League... Deci o toamna si o iarna amara pentru tine (a cata, oare?), uitandu-te la tv si postand aici cu nemiluita, ca oricum alta ocupatie n-ai si nici gluma aia a lui Talpan din divizia B ce joaca de ani de zile amicale nu te inspira si nu-ti face viata frumoasa, dimpotriva! Hai Steaua!!!

eunescu09
eunescu09  •  24 Iulie 2024, 18:41

*** Era gata gata sa luam bătaie acasă de la Maccabi iar voi visați la cai verzi pe pereți ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sadikul_
Sadikul_  •  24 Iulie 2024, 18:22

Doar *** de randoom o vede :)))))))))))))) bine el are vedenii , o vede si pe FCSB ca fiind Steaua :))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează