INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPARTA 2-3

MM Stoica: „Ne-au scos niște SLABI!” » Ce s-a întâmplat în minutul 74 l-a scos din sărite: „Pentru ce se face? Nu există! A fost bătaie de joc!”

Mihai Stoica, în studioul PrimaSport +36   FOTO
Mihai Stoica, în studioul PrimaSport

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2024 22:12 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 22:28

Mihai Stoica, 59 de ani, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat eșecul cu Sparta Praga, scor 2-3, în urma căruia echipa lui a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Oficialul roș-albaștrilor spune că „ne-au scos niște slabi”.

După 1-1 la Praga, FCSB avea nevoie de victorie pentru a avansa în play-off-ul Ligii Campionilor, performanță care ar fi fost sinonimă cel puțin cu prezența în grupele Europa League.

Nu s-a întâmplat. La retur, în Ghencea, Sparta s-a impus cu 3-2 după ce avea 3-0 încă din minutul 38.

Mihai Stoica, una dintre cele mai importante voci de la FCSB, consideră că echipa lui i-a fost net superioară Spartei.

MM Stoica, după FCSB - Sparta Praga: „Ne-au scos niște slabi!”

„Eu regret un singur lucru, că ne-au scos unii slabi. Aș putea veni cu vrăjeala pe care o au toți: «Mamă, ce echipă, 70 de milioane, nu știu ce». Niște slabi ne-au scos! O echipă care nu ne-a fost cu nimic superioară.

Acolo ne-au dat gol din corner, la o mare greșeală a noastră, aici ne-au dat gol din corner, la o mare greșeală a noastră, apoi au dat 2-0 din penalty la altă mare greșeală a noastră. Nu au avut nicio ocazie!

Golul 3 e singurul venit pe fază dinamică, dar și acolo e greșeală mare. Noi am început să jucăm de la golul lui Olaru. Dacă începeam mai repede, aveam o șansă să ducem meciul în prelungiri și chiar să ne calificăm. Sparta mi s-a părut o echipă care nu ne-a pus nicio problemă.

Am fost foarte-foarte slabi în prima jumătate. Speriați... așa e când nu ai experiență în Europa, se poate întâmpla și asta. Meciul a fost pregătit până la ultimele detalii, dar ce s-a pregătit nu s-a făcut, din nefericire”, a comentat Mihai Stoica la PrimaSport.

Mihai Stoica: „Arbitraj ostil!”

MM a continuat prin a arăta cu degetul arbitrul partidei, danezul Morten Krogh.

„Nu am să spun de teren, nu are sens. Aș putea să mă leg și de arbitraj, pentru că a fost un arbitraj ostil. Dacă în primele secunde, la fază de cartonaș galben, când îi ridică ăla piciorul în cap lui Ștefănescu, nici măcar nu oprești jocul să dai fault, apoi la o fază identică îi dai galben lui Lixandru... apoi când nu dai penalty la Olaru după ce dăduseși pentru ei.

Aveam cea mai bună perioadă, nu ieșeau din careu, și în minutul 74 oprești jocul pentru pauză de hidratare... Cum să faci așa ceva? Era stabilită pauza în minutul 67, în niciun caz în 74, când nu ieșeau din careu. Pentru ce se face? Nu există! A fost bătaie de joc!

Apoi să dai 5 minute de prelungire când vezi că suntem călare pe ei... Nu mai ieșeau din careu, portarul sărea ca la handbal, nici nu știa unde e mingea, ei trag de timp două minute din 5, apoi nu dai nici măcar un minut în plus... Bătaie de joc, dar asta e situația. Și în tur ne-a făcut praf arbitrul. Arbitraj ostil și în tur, și în retur!

Poți să invoci ghinionul, dar asta este și slăbiciunea noastră. Nu ai voie să iei gol la corner. Asta înseamnă că și Muscelul Câmpulung, dacă te prinde în Cupa României, poate să îți dea gol dacă bate unul bine corner”, a adăugat Mihai Stoica.

MM Stoica: „Ce a făcut Crețu este inadmisibil!”

„Ce a făcut Crețu este inadmisibil, să ia galben după meci și pentru asta să nu joace în prima manșă din play-off.

Crețu și Dawa erau singurii în pericol de suspendare. Bă, chiar așa? Ce rezolvi după aia? Nu rezolvi nimic dacă mergi să te cerți cu arbitrii după meci. Nu faci altceva decât să iei amenzi, cartonașe, să-ți faci rău singur. Înțeleg, ești nervos, du-te și varsă-ți nervii altundeva”, a mai spus oficialul FCSB.

Ștefănescu și Olaru mi s-au părut singurii mai vii în prima repriză. Gigi spune că Ștefănescu a pierdut toate mingile. Nu e așa, a avut și realizări.

Cu Lixandru, Crețu și atacanții de mijlocul clasamentului, am eliminat Maccabi Tel Aviv și vom juca 14 meciuri cel puțin în competițiile europene anul ăsta

- Mihai Stoica

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (73)
csaba
csaba  •  15 August 2024, 15:14

Ați auzit de la un pucarias să-și recunoască vina, întotdeauna alții sunt de vină și se potrivesc doi pușcăriași aceași boceală?!

parpalache
parpalache  •  15 August 2024, 14:51
Postat de vasile_69 pe 15 August 2024, 12:47

Asa este ce spune MM ul, de fapt asta spune si realitatea din teren 4-3 pt Sparta cu un arbitraj superjegos, japca frate la drumul mare !!!Rusine UEFA ! Insa nu poti sa descalifici golurile lor pt ca jocul greseala asteapta la fel ca la sah ! Echipa care gresste mai mult pierde...e simplu ! Dar, intr adevar Sparta nu este o echipa de speriat, va fi scoasa clar de Malmo o sa vedeti !!!

V-ați invațat cu arbitrii„dresați”din cooperativa?Când dați de un arbitraj corect-(și ala numai in prima repriza, ca intr-a doua s-a lasat intimidat de voi și v-a permis jocul la rupere)-va simțiți„nedreptațiți”așa-i?La furat cu voi,ca acolo va pricepeți cel mai bine!

dorelus
dorelus  •  15 August 2024, 13:27

,, ne-au scos niște slabi,, Aveți idee ce s-ar fi întâmplat dacă jucau cu o echipa bună, sau foarte bună... Vorbești spre a nu tăcea Mme-ule. La reciclare de cartoane, acolo poți să-ți povestești întâmplările de-o viață, nu la TV, cum poate o televiziune să-l prezinte pe oglindă? Cât dă Gigi pe lună?

Vezi toate comentariile (73)
Comentează