INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - STEAUA 1-0

Mourinho nu uită "disputa" cu Villas Boas » Ce a declarat la finalul jocului cu Steaua referitor la jucătorii roş-albaştrilor :)

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 13:11

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, este mulţumit de victoria echipei sale, chiar dacă a fost la limită, 1-0.

Tehnicianul portughez nu uită de disputa sa cu Andre Villas Boas şi îi copiază acestuia declaraţia referitoare la jucătorii Stelei.

"Sînt mulţumit chiar dacă am făcut doar 1-0. Am controlat, am marcat şi am reuşit victoria. Apreciez grupul Stelei, nu un jucător anume.

Nu o să nominalizez, pentru ca apoi o să-i explodeze cota. Nu mă interesează cine cîstiga "Balonul de Aur", au fost probleme în trecut la voturi, mi-e indiferent cine iese", a spus Jose Mourinho pentru Dolce Sport.

"Îmi mai plac cîţiva jucători de la Steaua, pe unii vreau să îi aduc aici, dar nu le spun numele pentru că astfel le-ar creşte cota", a spus Villas Boas.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (18)
dash.berlin
dash.berlin  •  07 Februarie 2014, 00:40
Postat de 9nepasa pe 12 Decembrie 2013, 13:47

Eu am o sursa sigura care mi-a soptit ca tinta este MM-ul...

du-te bah ca nu te cred :D :D :D

alexandru_p
alexandru_p  •  12 Decembrie 2013, 21:39

astea sunt povesti cu tottenham. fundasi centrali nu mai are nevoie, poate cineva inalt dar si cu experienta in locul lui dawson (daca nu e cumva kaboul acel om). portar nu o sa transfere pt ca lloris e un portar f bun - singura lui problema este jocul dezastruos de picior (pe care tottenham si'a luat cateva goluri bune sezonul asta). mijlocasi centrali iarasi nu are nevoie, acolo sunt 3 foarte buni: sandro, dembele, paulinho. daca ii judecam dupa aparente paulinho si dembele sunt mai ofensivi, poate sa aiba nevoie de o rezerva pt sandro (bourceanu). singurul loc in care tottenham sta prost de tot e in avanposturi (dar n'are ce lua de la steaua) si eventual benzi (iar n'are ce lua).

mana_neagra
mana_neagra  •  12 Decembrie 2013, 13:58
Postat de encipi pe 12 Decembrie 2013, 13:47

Esti amuzant tare. Asa radeau unii si de Chiriches si uite ca a plecat pe bani multi si nu se face de ras, ba e si foarte apreciat. Esti total penibil sa te iei de un jucator care efectiv nu joaca. Mi se pare o gluma de 2 lei, ca sa nu repet cuvantul penibil. Poate nu sunt jucatori de clasa mondiala la Steaua, insa crede-ma ca Gardos, Tatarusanu, Bourceanu, poate chiar si Tanase daca n-ar fi lenes uneori ar face fata fara probleme la o echipa mai mare ca Steaua din Europa. Iar Stanciu cu tupeul lui, in scurt timp va fi mai bun si mai apreciat ca Maxim. Sunt destui jucatori prin toata Europa mult mai slabi ca cei de mai sus, asa ca...

Comentariul meu face referire la asa zisa declaratie a lui Villas Boas..citez "Îmi mai plac cîţiva jucători de la Steaua, pe unii vreau să îi aduc aici, dar nu le spun numele pentru că astfel le-ar creşte cota"..eu unul nu cred asa ceva, poti sa imi dai tu cate argumente vrei. Chiriches este intr-adevar un jucator care merita sa joace intr-un campionat puternic, valoarea lui fiind peste tot ce are mai bun mizerul nostru campionat. Deci..nu te ambala, comentariul a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare..:)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează