INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE

VIDEO Erori grave de arbitraj în Steaua - Schalke » Două penalty-uri neacordate de arbitrul întîlnirii

captura digisport
captura digisport

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 23:31

Confruntarea dintre Steaua şi Schalke a fost liniştită pînă în minutul 69 cînd a avut loc cea mai controversată fază a partidei.

Atunci, la o centrare în careul lui Schalke 04, Piovaccari s-a duelat cu apărarea germanilor şi a luat faţa fundaşului central, dar şi portarului Fahrmann.

A lovit cu capul, dar imediat a fost făcut KO de goalkeeperul lui Schalke care nu a atins mingea, ci doar capul atacantului italian.

Arbitrul central a lăsat jocul să continue şi a acordat corner, deşi mingea ieşise chiar din Piovaccari.

Apoi, în minutul 87, arbitrul Bas Nijhuis a mai făcut o greşeală gravă. Nu a acordat penalty la faultul lui Gardoş din interiorul careului asupra lui Szalai.

VIDEO cu penalty-ul neacordat Stelei

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (33)
speedy73
speedy73  •  27 Noiembrie 2013, 11:13
Postat de melcul_furios pe 27 Noiembrie 2013, 08:55

Atacantul lovise mingea cu capul si a trimis-o undeva in tribuna, portarul l-a lovit dupa. Nu s-a dat penalty pentru ca nu mai putea continua faza si a fost ciocnire involuntara, daca il lovea cu capul era cumva o diferenta? Si daca nu il atingea ar fi continuat faza spre poarta? Stiu, noi si Mircea Lucescu, suntem perfecti si superiori insa luam bataie pentru ca are ceva personal cu noi arbitrul.

atunci zi ca nici la szallai nu a fost penalty. gardos a pus mana pe el si daca ar fi picat atunci erau circumstante de penalty (si cred ca se si dadea). n-a cazut atunci. a mai facut 2 pasi si s-a aruncat cand a vazut ca nu mai prinde mingea.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  27 Noiembrie 2013, 09:46
Postat de tiberyus pe 27 Noiembrie 2013, 00:50

Nu a fost penalty la gardoș, gsp-iști proști, s-a văzut clar pe reluare!!!!

Arbitrii nostri dau penalty la orice atingere...asa ca ziaristii se dau mari cunoscatori in ale arbitrajului !!!

denko
denko  •  27 Noiembrie 2013, 09:08
Postat de criticul_89 pe 27 Noiembrie 2013, 00:31

te rog, nu fii prost ! e vb despre tot conceptul de cersit si mila, nu la o faza banala intamplata din nimic ! eu mai bn m-as uita la jocul stelei din aceste 5 meciuri in loc sa derulez caseta ca un nebun si sa caut nod in papura de ce steaua termina pe ult loc in grupa ! putea sa fie steaua, dinamo, rapid, oricine vrei tu ! steaua a practicat un joc mega modest in toate meciurile si locul 4 e pe deplin meritat: exact cum si ratarea calificarii la mondial este pe deplin meritata de catre romania ! hai sa nu ne mai ascundem in spatele unor posibile ”penaltyuri” si sa dam cartile pe fata ! numai asa putem indrepta lucrurile pe viitor si putem obtine mai mult !

Steaua a pierdut pentru ca a fost mai slaba.Nu arbitrii sunt de vina,trebuisa marcat gol si la revedere.Aroganta stelei din capionatul nostru a ajuns si in LC,de asta nu este respectata,si se vede daca nu este ajutata nu merge.Anul trecut a castigat Campionatul intern la multe puncte avans cu ajutorul echipelor capre,cu arbitrii,cu Liga lui Mitica cu FRF(in LC nu tine figura).Anul acesta sper sa lupte corect steaua pentru castigarea campionatului intern,daca o va castiga.Vedeti cate meciuri anulate pentru steaua in capionatul nostru(ce nu s-a in timplat cu CFR,Otelul si Urziceni)ca sa CE-sa faca trei puncte.Cate puncte a facut CFR si Urziceni(exceptie Otelul)asa ca ciocul mic Reghenblat .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează