INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - EVERTON

Englezii au aflat de ce nu mai joacă Drăgușin la Tottenham: „A avut niște fricțiuni cu Postecoglou” » Ce a provocat „scurtcircuitul” dintre cei doi

Radu Drăgușin n-a jucat niciun minut în acest sezon pentru Tottenham / Foto: Imago
Radu Drăgușin n-a jucat niciun minut în acest sezon pentru Tottenham / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 10:20 / Actualizat duminica, 25 august 2024 10:26

Jammie Carragher, acum analist TV, lasă de înțeles că relația lui Radu Drăgușin cu managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, n-ar fi cea mai bună, după ce românul s-a plâns că joacă prea puțin.

Tottenham a făcut scor, sâmbătă, cu Everton (4-0), dar Radu Drăgușin a fost uitat din nou pe bancă de managerul Ange Postecoglou. Exact ca în deplasarea de la Leicester (1-1), din prima etapă, tehnicianul australian a mers pe mâna lui Romero și a lui Van de Ven în centrul defensivei.

Jamie Carragher despre Radu Drăgușin: „Tipul pe care l-au adus în ianuarie”

Vorbind despre apărarea lui Tottenham la SkySports Premier League, fostul jucător al lui Liverpool, Jamie Carragher, a afirmat că între internaționalul român și Postecoglou ar fi existat „niște fricțiuni”, după ce tricolorul a solicitat să primească mai multe minute de joc.

Carragher, în prezent analist TV, îl numește pe Drăgușin „tipul pe care l-au adus în ianuarie” și care „joacă foarte rar”. Totodată, consideră că actualii titulari ai lui Postecoglou, „cei patru de pe fund, luați individual, sunt aproape la fel de buni ca oricare alții din Premier League. Van de Ven este cel mai rapid jucător din campionat!”.

Radu Drăgușin a scăpat de un posibil concurent. Andreas Christensen nu dă Barcelona pentru Spurs

Și lasă de înțeles că marea problemă a Spurs-ilor este atunci când unul dintre Porro, Romero, Van de Ven și Udogie lipsește: ”De-aia Postecoglou își dorește un lot mai bun calitativ”.

Tottenham s-a interesat pe acest final de mercato estival de Andreas Christensen, de la Barcelona, însă, din fericire pentru Drăgușin, fundașul central danez a declarat că e fericit la gruparea blaugrana și nu vrea să plece nicăieri.

Florin Manea: „Abia atunci vom discuta despre alte lucruri”

După meciul de la Leicester (1-1), impresarul Florin Manea a vorbit și el despre situația tricolorului. „El știa că nu o să fie titular din prima. Așteaptă șansa să joace. I s-a promis că anul acesta va avea mult mai multe minute și sunt convins că așa va fi. Sunt multe cupe, au și Europa.

Important e ca atunci când va intra să arate ce poate. Îngrijorați o să fim doar dacă la jumătatea sezonului, să zicem, nu va avea suficiente jocuri și minute. Abia atunci vom discuta despre alte lucruri”, a declarat Florin Manea, potrivit prosport.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (30)
Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  26 August 2024, 18:46
Postat de Minos33 pe 25 August 2024, 23:05

In finalul campionatului trecut Tottenham a pierdut multe meciuri in care antrenorul a fost practic paralizat. Nu a avut nicio reactie. Zero. Daca acesta este un antrenor bun atunci eu sunt papa de la Roma. Si inca un lucru: cum se face ca, desi are fundasi foarte buni, Tottenham are multe meciuri in care primeste 2-3 goluri? Ori antrenorul nu stie sa aseze echipa, ori fundasii sunt slabi. In ambele variante, ar fi nevoie de ceva nou, iar Dragusin ar fi solutia ideala. Dar cine sa il promoveze? Acest antrenor fara initiativa, depasit de situatie?

Anul trecut echipa a terminat la locul 6 la cele mai putine goluri primite, si locul 6 la golaveraj, 5 la clasament, nu e nici o supriza la statistici. Anul asta se bate la locurile 5-6 (depinde de chelsea si MU) cu lotul asta, mai sus nu cred,pot sa vina orice antrenor. Dragusin e prea lent pentru PL si 100% ca stia asta inainte sa transfere si tot a ales PL in loc de serie A sau bundesliga, asta e,in varsta lui fara meciuri e greu sa creasca

reddog2100
reddog2100  •  26 August 2024, 15:55

Sigur ca esti subiectiv daca-l vezi pe Dragusin peste toata lumea,incearca cu ceva ochelari de vedere,nu e nici o rusine!

reddog2100
reddog2100  •  26 August 2024, 00:11

Dragusin nu este un jucator rau,dar nu are valoare pentru zona geografica unde este acum,asa ca antrenorul nu-l poate titulariza ca doar nu santem in Romanika.Singurul lucru pe care poate sa-l incerce este sa schimbe elasticul cu o cordeluta ,capul tot frumos ramane si asta e problema principala a fotbalistilor romani.Vinicius de la Real,si-a aranjat putin parul,l-am vazut azi,dupa ce a ajuns mare vedeta,nu cand era incepator,ca atunci nu avea timp,tragea tare sa faca progrese.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează