INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în week-end » Adrian Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan! Încă un eșec pentru Neftchi

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 23:27 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 03:15

Toate informațiile despre prestațiile stranierilor în week-end-ul 7-8 octombrie 2023 pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan

Neftchi Baku, formația antrenată de Adrian Mutu, a fost învinsă de Qarabag, scor 0-2, în derby-ul rundei cu numărul 9 din prima ligă din Azerbaidjan.

Antrenorul român a fost eliminat în secvențele finale, din cauza protestelor.

Neftchi Baku ocupă locul 5 în Azerbaidjan, cu 12 puncte obținute în primele 9 runde. Zira și Qarabag împart prima poziție, cu câte 19 puncte.

Dan Petrescu, victorie crucială în Coreea de Sud 

Jeonbuk, formația pregătită de Dan Petrescu, a obținut o victorie crucială pe terenul lui FC Seul, scor 2-0, în runda cu numărul 33 din prima ligă sud-coreeană. În urma acestui succes, Jeonbuk și-a asigurat calificarea în play-off-ul competiției. Mai multe detalii, AICI. 

Ce s-a întâmplat sâmbătă, 7 octombrie: 

Șumudică, Niță, Maxim și Drăguș o înfruntă pe Basaksehir

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a fost învinsă de Basaksehir, scor 0-2, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Turcia.

Portarul Florin Niță, mijlocașul Alexandru Maxim și atacantul Denis Drăguș au fost titulari în tabăra lui Marius Șumudică. Maxim a ratat și o lovitură de la 11 metri, imediat după pauză.

Boloni, învins de Nice

Metz, formația pregătită de Ladislau Boloni, a fost învinsă de Nice, scor 0-1, în runda cu numărul 8 din Ligue 1. 

Pentru antrenorul român a fost al treilea eșec consecutive în campionat. Metz a coborât pe locul 14. Are 8 puncte, două deasupra locului de baraj.

Eșec pentru Man și Mihăilă

Parma, cu Dennis Man și Valentin Mihăilă pe teren, a pierdut deplasarea cu Venezia, scor 2-3, în runda cu numărul 9 din Serie B. Dennis Man a fost titular și a fost înlocuit în minutul 59, chiar cu Valentin Mihăilă. 

Formația celor doi „tricolori” este în continuare lider. A strâns 20 de puncte în 9 runde, eșecul de astăzi fiind primul stagional.

Andrei Burcă, duel de foc cu Al Hilal

Al Akhdoud, cu Andrei Burcă integralist în defensivă, nu a avut nicio șansă în fața lui Al Hilal, eșec 0-3 în runda cu numărul 9 din prima ligă a Arabiei Saudite. Florin Tănase este accidentat și nu a făcut parte din lot.

Al Hilal a avut o formulă de gală astăzi. Nu au lipsit portarul Bono, fundașul central Koulibaly, mijlocașii Ruben Neves și Milinkovic-Savic sau vârful Mitrovic.

Bicfalvi, gol în poarta lui Lokomotiv Moscova

Eric Bicfalvi (35 de ani) a marcat un gol pentru Ural în remiza 2-2 cu Lokomotiv Moscova, din runda cu numărul 11 a primei ligi din Rusia. 

Revenit la sfârșitul lunii august după o accidentare, Bicfalvi și-a reintrat în ritm. A ajuns la 2 goluri și 2 pase decisive în ultimele 3 partide. Astăzi, mijlocașul român a marcat în minutul 53. O ducea pe Ural în avantaj, 2-1, cu un șut din 6 metri.

Victorie pentru Gâlcă în Polonia

Costel Gâlcă (51 de ani) a rupt șirul negru de rezultate în campionatul Poloniei. După două remize și trei înfrângeri plus eșecul din Cupă, antrenorul român a redresat-o pe Radomiak Radom, învingătoare cu 3-0 contra „lanternei roșii” LKS Lodz.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Costel Gâlcă a scăpat momentan de demitere. Echipa sa s-a distrat în meciul cu ultima clasată din Polonia

O legendă a fotbalului sud-american protestează la adresa FIFA: „E o lipsă de respect. Mondialul din 2030 trebuia să aibă loc integral în Uruguay!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2023, 20:24

...cine i domne boloni ?...si ce cauta el intrun ziar de sport romanesc ?...e antrenorul acela care nu si a dorit sa ne califice de pe primul loc la C.M. din Coreea si Japonia ?...o sa i retrogradeze pe Metz daca nu l schimba cat mai repede ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează