INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dezastru pentru doi români! Perugia, cu Vlad Dragomir integralist, a retrogradat în Serie C! Fanii au luat foc după meci

Vlad Dragomir (roșu) aparține de Perugia // foto: Facebook @ A.C. Perugia
Vlad Dragomir (roșu) aparține de Perugia // foto: Facebook @ A.C. Perugia

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 10:21 / Actualizat sambata, 15 august 2020 10:30

Perugia, formația din Serie B la care sunt legitimați Vlad Dragomir (21 de ani) și Romario Benzar (28) a retrogradat în Serie C, după ce a pierdut la penalty-uri cu Pescara.

În turul barajului de menținere în Serie B, Perugia a fost învinsă de Pescara în deplasare, scor 1-2. Aseară, formația celor doi români a răspuns, câștigând returul cu Pescara cu același scor, 2-1, iar meciul a ajuns la penalty-uri.

Acolo, doi fotbaliști ai gazdelor au ratat, în timp ce la oaspeți doar un fotbalist nu a reușit să fructifice penalty-ul, rezultatul final fiind 3-4.

Vlad Dragomir a fost integralist și urma să execute un penalty, însă nu a mai apucat după ratările colegilor săi. Romario Benzar nu a prins nici măcar lotul, însă nu este foarte afectat: fundașul dreapta este doar împrumutat la Perugia, urmând să se întoarcă la Lecce la finalul lunii.

Totuși, mijlocașul de la naționala de tineret este curtat de mai multe formații, astfel că ar putea evita să evolueze în Serie C în sezonul următor.

Fanii Perugiei, furioși

După meci, un grup de suporteri s-a strâns în afara stadionului așteptând ca echipa să plece. Poliția a trebuie să păzească porțile stadionului, fanii fiind furioși pe președintele Massimiliano Santopadre și pe Pietro Iemmello, unul dintre fotbaliștii care a ratat lovitura de departajare.

Mai multe știri despre stranieri:

Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară pentru primul meci ca selecționer! 26 de stranieri pentru Irlanda de Nord și Austria + care sunt surprizele

Cosmin Olăroiu, prima înfrângere în acest sezon! A pierdut locul 1 în China

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 August 2020, 11:52

La ce nivel au ajuns forbalistii romani! Benzar, marea perla a lui Hagi si apoi Jiji, cu 19 selectii la nationala mare, nu prinde lotul la o echipa care a retrogradat in liga a 3a italiana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează