INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREŢ

Explicaţiile lui Keşeru » De ce a semnat cu Ludogoreţ şi nu a ales Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 23:40

Atacantul Claudiu Keşeru a explicat de ce a semnat cu Ludogoreţ şi de ce nu a ales o întoarcere la Steaua, după experienţa la Al Gharafa.

”De ce Ludogoreţ? Pentru că, în primul rînd, au fost determinați să mă ia. Au făcut o ofertă concretă extrem de repede. Și a fost o chestie de feeling, adică, de la prima discuție pînă în momentul în care mi-au făcut oferta au trecut probabil 48 de ore.

Am mai avut și alte oferte, țin să precizez că nu e vorba de Steaua, însă, între aceste oferte. Deci, din partea Stelei nu a existat nici o ofertă. Am considerat, însă, că din cele existente, Ludogoreţ a fost echipa care a insistat cel mai mult, care mi-a transmis personal, prin domnul președinte dorința de a mă avea în echipă. Din momentul în care am vorbit cu dumnealui, deja eram 70% convins”, a spus Claudiu Keşeru la DigiSport.

700.000 €e salariul anual al lui Keşeru la Ludogoreţ

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
dchldiu
dchldiu  •  14 August 2015, 15:32

Nu a ales Steaua si nici alta echipa din Romania, pentru ca Romania e mult in spatele Bulgariei in privinta salariilor. Nici o echipa din tara nu i-ar fi dat 700k. Fatbalistii sunt profesionisti, din asta traiesc si e normal sa se duca la cine il plateste mai bine. Doar in cazul in care ofertele sunt apropiate intervin afinitatile.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 August 2015, 14:47

nu keseru trebuie sa explice de ce nu a ajuns inapoi la fcsb. cineva de acolo trebuie sa spuna ca s-au saturat de ratarile lui, ce i-au costat multe milioane de euroi sezonul trecut...

thefisherking
thefisherking  •  14 August 2015, 13:23

V-a lamurit omul fara dubiu: nu a existat nici o oferta din partea Stelei. Si asta pt ca *** care au trecut de la taraba cu branza la vanzarea de jucatori (Becali si Argaseala) nu au vrut niciodata sa plateasca pt serviciile unuia care chiar mai stie cum se baga basica in ate...ei arunca doar fumigene in incercarea de a da speranta fraierilor care mai baga bani in straita ***, platind bilete la meci. Pana ce tribul asta de veri, cumnati si cuscrii de cumetri vitregi nu va disparea pe o cale sau alta *** Steaua nu mai exista. Punct

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează