INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Antrenorul lui Dennis Man, după ce nu l-a mai titularizat în ultimele trei meciuri: „Am mare încredere în el, speră să poată face ceva diferit”

Dennis Man // Foto: Imago
Dennis Man // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 18:03 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 18:33

Chiar dacă nu a mai jucat titular în ultimele trei meciuri la Parma, Dennis Man, 24 de ani, rămâne un element important în lupta pentru promovarea în Serie A.

Dennis Man și-a pierdut locul în primul unsprezece al Parmei, evoluând cel mult o repriză în ultimele trei etape din Serie B. Această postură i-a făcut pe ziariștii italieni să-l critice pe fostul FCSB-ist. „În ultimul meci, cu Cittadella, a fost din nou rezervă. În loc «să mânânce iarba», a greșit tot ceea ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic”, a scris Parmalive.com.

Ciprian Marica, despre un fotbalist de la Farul: „Se aseamănă cu Man și Mihăilă”
FARUL CONSTANȚA
Ciprian Marica, despre un fotbalist de la Farul: „Se aseamănă cu Man și Mihăilă”

Fabio Pecchia, antrenor Parma: „Avem nevoie de Dennis”

Antrenorul Fabio Pecchia a ținut să-i ia însă apărarea și să-l susțină în fața presei: „Pentru mine, asta face parte din profesia antrenorilor. În aceste momente, trebuie să menținem moralul fotbaliștilor. Sunt unele situații în care jucătorii traversează o formă foarte bună și altele în care toate aceste lucruri remarcabile tind să dispară. 

Continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi, la pregătire. Mai presus de toate, el așteaptă și speră să poată face ceva diferit. De altfel avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea și chiar i-am folosit pe toți în acest final de sezon pentru a ne atinge obiectivul”.

Dennis Man, acuzat de dezinteres

Jurnaliștii peninsulari l-au luat în vizor după ce randamentul său a început să scadă. Revenit după o accidentare musculară, internaționalul român n-a reușit decât două assisturi, în partida cu Frosinone, în rest niciun gol sau o contribuție importantă la realizările echipei. 

De marcat a făcut-o ultima oară acum patru luni, într-un meci cu Brescia (2-0): „Serie B a început să devină o întrecere «murdară» și calitatea contează mai puțin dacă nu ești capabil să fii la nivelul răutății adversarilor. La acest capitol, jucătorii Parmei par să nu fi înțeles că despre asta este vorba. Aluzia este la Dennis Man, care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să reușească saltul așteptat”.

Dennis Man, comparat cu Camara

Criticii lui Man îi dau și un sfat acestuia dacă nu vrea să rămână pe banca de rezerve și să fie doar o variantă pentru repriza a doua. Cei de la Parmalive l-au dat exemplu chiar pe autorul golului victorios al squadrei gialloblu din ultima rundă; 

„Cu o atitudine similară, Man va reuși destul de greu să își facă loc în primul 11. Ca să reintre în grațiile lui Pecchia, românul ar trebuie să procedeze precum Camara, un jucător cu probabil mai puțină calitate, dar care arătă o foame în teren ce îi permite să aibă realizări și să își ajute colegii.”, au scris jurnaliștii de la Parmalive.

Citește și alte știri despre stranieri:

Mircea Lucescu a dezvăluit echipa care i-a făcut oferta + Întrebarea lui Ioanițoaia pentru care venise pregătit: „Ha, ha, ha! Mă așteptam...”

Internaționalul român poate face pasul în La Liga » Urmărit de „călăul” lui Real Madrid

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează