FOTBAL  »  Superliga  »  RANGERS

VIDEO „Interese MESCHINE!” » Gică Hagi, tiradă de 7 minute împotriva lui Rangers: „Am zis să tac, dar s-a ajuns prea departe! Nu credeam așa ceva”

Ianis Hagi, în echipamentul celor de la Rangers, foto: Imago
Ianis Hagi, în echipamentul celor de la Rangers, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 11:03 / Actualizat marti, 27 august 2024 15:40

După 1-1 la Arad cu UTA, Gică Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, a avut o tiradă de 7 minute la adresa lui Glasgow Rangers, după ce Philipe Clement, antrenorul echipei scoțiene, l-a trimis pe internaționalul român să se antreneze cu echipa a doua.

Ianis Hagi ar trebui să primească o mărire de salariu de 7.000 de euro pe săptămână dacă va ajunge la 100 de meciuri pentru Rangers. Iar mijlocașul ofensiv mai are o singură partidă până la această bornă, astfel că Rangers a decis să nu se mai bazeze pe el, potrivit presei din Scoția.

„The Gers” au încercat să-l vândă la Rapid, dar Ianis Hagi a refuzat, după cum a declarat Gică Hagi. În conferința care a urmat partidei cu UTA, tatăl lui Ianis a avut și un discurs aprig, de 7 minute, la adresa lui Rangers, echipă alături de care Hagi Jr. a luat titlul în 2021.

VIDEO. Gică Hagi, tiradă la adresa lui Rangers: „Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă!”

„Ianis nu vine, în primul rând, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Apoi, ce i se întâmplă lui la Rangers e o poveste. O poveste urâtă. N-am vrut să vorbesc, dar atât spun. Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Iar acum se antrenează singur.

Sau cu cine se antrenează. Dacă în Vest se întâmplă asta, ce pretenții să mai avem la noi, în România? Dacă acolo, la nivelul cel mai mare, se întâmplă așa ceva, scuzați-mă. Ce pot să înțeleg eu, care am jucat fotbal la nivelul cel mai mare? Am zis să tac. Ianis nu vine în România, rămâne acolo. El a dovedit că poate acolo. A fost cel mai bun tânăr de la Rangers. Am auzit multe, am observat câte se scriu.

Ianis a ieșit cel mai un jucător tânăr de la Rangers. Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când nu a mai fost, nu a mai câștigat campionatul. Dacă și cu un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa... Unde am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Ăsta e punctul meu de vedere, ca fost mare fotbalist. El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând.

În Vest, unde credem că există exemple. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă de la finalul meciului UTA - Farul 1-1.

„Interese MESCHINE!” » Gică Hagi, tiradă de 7 minute împotriva lui Rangers: „Am zis să tac, dar s-a ajuns prea departe! Nu credeam așa ceva”
Gheorghe Hagi

Gică Hagi: „Antrenorul i-a zis: «Ori te antrenezi singur, ori cu echipa a doua»”

Hagi a continuat pe același ton ridicat și l-a luat la țintă și pe antrenorul celor de la Rangers.

„El i-a respectat pe toți, a făcut bine acolo. Antrenorul i-a zis «ori te antrenezi singur, ori cu echipa a doua”». A fost trimis acolo. Antrenorul i-a zis, nu cum spune el, că nu a făcut nimic. El i-a zis! E dureros. Îl arunci. E un jucător valoros, când a fost el acolo, Rangers a câștigat campionatul.

E oare întâmplare? Sunt niște fapte! Eu le spun acum ca să au audă și ei. Dacă acolo se face așa, păi în România e posibil orice. Dacă în Anglia s-a ajuns la așa ceva... El mai are contract un an cu Rangers, nu 2 sau 3. Chestia gravă e că el s-a întors și nu s-a dus să se antreneze cu echipa mare, unde și-a rupt piciorul, unde a stat un an și ceva.

Iar înainte a ieșit campion, deci a dovedit că e super. La 22 de ani a ieșit cel mai bun pasator. Acum nu mai e bun, că zice un director și un antrenor. Păi dacă la ei se întâmplă asta, la noi ce să mai zicem?”, a declarat Gică Hagi.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (119)
Aztec
Aztec  •  30 August 2024, 13:59
Postat de BobRight pe 27 August 2024, 14:21

Chiar trebuie sa ne batem joc de audienta? Cei mai multi oameni sunt simpli si daca il aud pe Hagi ca spune prostii nu isi dau seama ca sunt prostii pentru ca il iubesc prea mult pe Hagi. Hai sa ii explicam "regelui" cum sta treaba in fotbal: daca un jucator are un salariu MULT PREA MARE in raport cu valoarea lui NIMENI nu vrea sa il foloseasca si NIMENI nu vrea sa il CUMPERE. Situatia lui Ianis, si o spun cu tot respectul pentru Gica, este ca a fost IMPINS prea SUS si nu are VALOAREA la care a ajuns pe MARKETING. Acum plateste pentru ca NIMENI nu vrea sa ii ofere PRETENTIILE LUI, pentru ca nu a dovedit niciunde ca merita un astfel de salariu si un astfel de contract. Ce este asa de greu de inteles? Nu este nici o conspiratie, ci domnul Gica Hagi, sa inteleaga ca Ianis nu are valoarea pe care el a fost PROMOVAT. Daca nu vrea sa ii distruga complet carieta BAIATULUI, ar trebui sa accepte o SCADERE substantiala de SALARIU si pretentii, si atunci ar juca doar ca probabil in Romania sau intr-o echipa slabutza din Turcia sau din Estul Eutopei. Imi pare rau ca probabil multi oameni care citesc ABERATIILE lui Gica il si cred. Orice jucator care are valoare isi gaseste echipa. De ce nu isi gaseste Ianis? PENTRU CA ESTE SUPRAEVALUAT si DORESTE UN SALARIU prea mare. Coboara nasul, Rege, ca fiul tau nu e ca tine si ii distrugi catiera cu pretentiile tale. Iar voi cei din presa il lasati pe Gica sa abereze fara sa il intrebati de ce crede el ca NICI o echipa nu VREA PRETENTIILE

Bravo! Ai spus exact cum sta treaba. Dar un lucru ti-a scăpat din vedere. Hagi Gica nu are aceste pretentii pentru Ianis doar ca fiind tatăl lui da dovadă de subiectivism. Problema lui G Hagi, e ca el consideră că are întotdeauna dreptate. Si-a inoculat acesta convingere in cap, pentru ca zeci de ani toti i-au ridicat "statui" si l-au numit rege chiar si cand juca prost, sau cand făcea afirmații deplasate. Asta e G Hagi, la fel ca si Ilie Năstase. Doi foști sportivi talentați și atât. Inteligenta, modestia, simțul măsurii, sunt calități care se sprijină pe o anumită educatie pe care o primesti in copilărie si apoi ti-o definitivezi singur...daca esti in stare.

pernobil
pernobil  •  29 August 2024, 17:21
Postat de dudulici pe 29 August 2024, 02:59

Am si eu o intrebare la tine:esti redus mintal?!

Am un raspuns, atata poti?

Cristian73
Cristian73  •  29 August 2024, 12:46

Ești irecuperabil, băi "rejele" fotbalului românesc! Nu mai ai pic de demnitate și-ți aperi odrasla mediocră fără pic de obiectivitate! La Alaves ce a făcut, băi nene? Nimic, nothing, nada...Ești ahtiat după imagine și bani! Oamenii ăia din Glasgow chiar știu ce fac. Rangers e un club mult mai mare decât caricatura aia clonate pe care ați botezat-o pompos "Farul Constanța", când de fapt toată lumea normală la cap știe că e Viitorul Ovidiu!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează