INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

RANGERS. Scoțienii îl pun la zid pe Ianis: „Ce oferă acum Hagi? Are zero goluri și zero pase decisive. O figură banală”

Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 11:21 / Actualizat luni, 17 august 2020 11:47

Încă un analist din Glasgow îl critică pe Ianis Hagi, șeptarul lui Rangers, după 0-0 cu Livingston în campionat. ”Să iasă în față și să-și asume responsabilitatea. E playmaker, dar momentan numai cu numele”, a declarat Kris Commons.

După primele puncte pierdute de Rangers în noul campionat, 0-0 cu Livingston, toți analiștii scoțieni îl critică pe Ianis Hagi. Kris Commons, fost mijlocaș ofensiv la Celtic, susține că Steven Gerrard așteaptă mult de la Ianis, iar el nu-i răsplătește încrederea deocamdată. Duminică, a fost primul trecut pe bancă de manager, în minutul 57.

„O figură banală"

„Rangers pur și simplu nu și-a creat suficiente ocazii de gol pentru a câștiga acest meci. Și această întrebare e inevitabilă. Ce oferă acum Hagi? A fost înlocuit în primul meci cu Aberdeen, după ce nu a contribuit cu nimic, și a fost schimbat și cu Livingston după o oră. Are zero goluri și zero pase decisive în acest start de sezon și a fost o figură banală în toate cele patru partide ale echipei sale", a declarat Commons pentru Daily Mail.

„Asta se întâmplă când contezi pe Hagi"

Sugerează că „tricolorul" nu poate rezista presiunii puse pe el. „Clubul a plătit 4 milioane de lire ca să-l transfere. În asemenea jocuri, cum a fost acesta, el trebuie să fie omul care deschide calea spre gol. Cu Livingston, Rangers a fost lipsită de creativitate și forță la mijlocul terenului. Asta se întâmplă când contezi pe Hagi. Să iasă în față și să-și asume responsabilitatea. E playmaker, dar momentan numai cu numele".

„Gerrard are dreptul să ceară mai mult"

Commons nu uită calitățile lui Ianis. „Știm toți că e capabil de pase cu adevărat de clasă, cu care să taie apărările adverse. L-am văzut în cupele europene. Totuși, nu se ridică la înălțimea sumei plătite pentru el, a investiției făcute de Rangers. Gerrard are dreptul să ceară mai mult".

„Nu vreau să-i pun o etichetă, dar a părut dezinteresat"

Imediat după partidă, Kris Boyd, fost fotbalist al albaștrilor, l-a criticat și mai dur. „Au fost prea mulți pasageri la acest joc. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el", a atacat el la Sky Sports. „Fiecare meci e important. Trebuie să ieși în față și să ceri mingea. Ia acțiuni în ultima treime și, jucând astfel, nu poți să nu câștigi".

Doar noi suntem vinovați. Mulți jucători au făcut ce trebuia în acest meci, unii chiar foarte bine. Dar cei care ar fi trebuit să ne câștige meciul n-au apărut. Ne-a lipsit momentul de magie, de calitate, din ultima treime
- Steven Gerrard, manager Rangers

5a fost nota primită de Ianis Hagi în Daily Record după prestația din meciul cu Livingston

VIDEO Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi, criticat dur în Scoția după ultimul meci al lui Rangers: „Nu poți face asta, la câți bani s-au plătit pe tine”

EXCLUSIV Ianis Hagi, cel mai slab decar! GSP publică parametrii: e depășit la toate capitolele!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (21)
enigmaticul
enigmaticul  •  17 August 2020, 22:46

Dar gata, v-ați răsuflat?? Când juca amicale, spuneați că e cel mai bun, că o să facă, o să dreagă!! Acum, în oficiale se pare că v-ați schimbat părerea. Eu cred că ați aruncat 4-5 mil, nu cred că va face mulți purici la Rangers. Sunt curios dacă va fi chemat la națională, deși sunt alții mult mai în formă decât el

1001929396533485
Ionut Subtirelu  •  17 August 2020, 17:23

Lasa ca da un gol din penalti si unul din lovitura libera peste 2 etape si o sa scrieti toate ziarele din Romania despre reusitele marii vedete mondiale. Si iarasi veti scrie despre oferte de la Real Madrid, Tottenham si asa mai departe ...

102986354851652
Geo Stan  •  17 August 2020, 15:36

Il rascumpara taticu' cu 2 milioane si il aduce la Viitorul,il pune capitan si la anu il vinde iar cu 4 milioane.Baiatu ' lu' tata nu stie fotbal dar taticu stie sa faca bani cu el...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează