INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Compromis propus în Scoția » Ianis Hagi, invitat la masa negocierilor, după ce a refuzat Rapidul

Ianis Hagi se antrenează la Rangers cu echipa a doua
Ianis Hagi se antrenează la Rangers cu echipa a doua

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 10:08 / Actualizat marti, 27 august 2024 15:42

Fostul jucător al lui Rangers, Derek Ferguson, crede că clubul și reprezentanții lui Ianis Hagi (25 de ani) ar trebui să renegocieze clauza care-i mărește salariul și să ajungă la o înțelegere. Astfel, jucătorul ar putea reveni la prima echipă.

Ianis Hagi a refuzat oferta Rapidului și continuă să se pregătească cu echipa a doua a lui Glasgow Rangers, acolo unde l-a trimis managerul Phillipe Clement.

Ianis Hagi ar trebui să primească o mărire de salariu de 7.000 de euro dacă bifează 100 de apariții la Rangers

Clubul vrea să scape de internaționalul român și l-a „retrogradat” pentru că la următorul meci oficial bifat ar ajunge la 100 de apariții în tricoul albaștrilor. Ceea ce, potrivit unei clauze din contractul scadent în 2026, ar presupune o mărire de salariu cu 7.000 de euro pe săptămână.

În condițiile în care pe 30 august se încheie fereastra de mercato estival, iar Hagi jr nu și-a găsit echipă, fostul internațional scoțian Derek Ferguson vine cu o soluție de compromis.

Derek Ferguson propune renegocierea clauzei care-i mărește salariul lui Ianis Hagi

El însuși jucător la Glasgow Rangers în perioada 1983 - 1990, Ferguson a declarat publicației Ibrox News că ar fi indicat că reprezentanții „tricolorului” și ai clubului să se așeze la masă și să renegocieze clauza respectivă.

„Poate fi vorba de o întârziere a plăților sau de-o reducere a sumei”, a sugerat acesta. Ferguson chiar nu înțelege de ce, dacă Ianis tot înclină să rămână, așa ceva nu s-a întâmplat până acum: „Pur și simplu mi se pare ciudat”.

El crede că, odată ce se ajunge la un compromis, jucătorul poate fi readus la prima echipă: „Hagi este un fotbalist bun, nu încape îndoială. Un număr zece. Iar sistemul lui Clement este un 4-2-3-1, deci s-ar potrivi foarte bine și astfel ar profita ambele părți”.

Gică Hagi a exclus un transfer al lui Ianis la Rapid: „În România vine doar la Farul!”

Rapid a încercat să dea lovitura cu internaționalul român, se și înțelesese cu Rangers, însă a intervenit Gică Hagi, care a exclus un transfer al fiului său în Giulești.

„Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Am zis tot ce am avut de zis. Doar ce zic eu... Uitați ce zice Rangers, ce zic eu, nimic altceva”, a declarat Gică Hagi la Prima Sport 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (15)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 August 2024, 22:07
Postat de dobrin pe 27 August 2024, 17:29

Eu cred ca Rangers vrea sa-i micsoreze si salariul pe care-l are, nu numai de clauza aia e vorba :))))

Așa cred și eu. Nici pe ăla nu-l merită.

MaxiP
MaxiP  •  27 August 2024, 18:01
Postat de REMEMBER87 pe 27 August 2024, 12:15

Cind ai un jucator fara valoare in echipa , pe care il folosesti doar in Cupa cite 10 minute , sa-i mai faci si marire de salariu , e prea mult , chiar si pentru Rangers ! E ca si cum lui Pandele de la FCsb ii dai 7000 in plus ....pentru ca doarme pe banca !

Am si eu o intrebare: cum s-a ajuns sa se puna problema sa ajunga la 100 de meciuri (si hai ca nu in 10 ani totusi) la echipa, daca e atat de lipsit de valoare? Ca toti ziceti ca n-a jucat, acum ajunge la 100 meciuri? Pai asta inseamna ca totusi a jucat. Si sincer, a jucat pe cand Rangers avea un lot destul de impresionant fata de ce are acum. Toata ziua facem misto de el, pe el accidentarea l-a tras in jos, nimic altceva. Acum ca mai nou ii intreaba astia din presa pe Chipciu si Nistor daca nu vor la nationala... adevarul e ca unii dintre suporteri ar merita o nationala cu Chipciu in loc de Ratiu, Nistor in loc de Marin, Chitu in loc de Hagi si Alibec in loc de Dragus, sa se mai calmeze cu favorurile facute lui Hagi si compania. Macar asa, 1-2 meciuri, fie si cu Kosovo si Lituania, sunt ferm convins ca ar "confirma" repede.

dobrin
dobrin  •  27 August 2024, 17:29
Postat de CiprianBirtea_84 pe 27 August 2024, 12:45

Să renunțe la clauza cu mărirea salariului la 100 de meciuri, asta e soluția.

Eu cred ca Rangers vrea sa-i micsoreze si salariul pe care-l are, nu numai de clauza aia e vorba :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează