INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Lovitură pentru Ianis Hagi: NU mai are viitor la Rangers! Scoțienii tocmai au făcut anunțul

Ianis Hagi // sursă foto: Guliver/gettyimages
Ianis Hagi // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 18:38 / Actualizat sambata, 03 august 2024 18:45

Pare doar o chestiune de timp până ce Ianis Hagi (25 de ani) se va despărți de Rangers. Scoțienii tocmai i-au oferit numărul 7, pe care românul l-a purtat câteva sezoane la Glasgow, columbianului Oscar Cortes.

În 2020, Rangers plătea 3,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Ianis Hagi de la Genk. La 4 ani distanță, despărțirea pare iminentă.

Ianis a petrecut sezonul 2023/2024 la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut. Nu a impresionat în La Liga, iar bascii nu au dorit să-l transfere definitiv. Viitorul decarului României nu pare a fi nici la Rangers.

Două semne că Ianis Hagi NU are viitor la Rangers

Scoțienii au oferit două indicii în acest sens.

Astăzi, Rangers a publicat numerele jucătorilor pentru sezonul 2023/2024. I-au luat numărul 7 lui Ianis, cel pe care l-a purtat câtă vreme a jucat pentru formația din Glasgow, și i l-au dat lui Oscar Cortes, extrema columbiană împrumutată de la Lens.

În sezonul 2023/2024, câtă vreme Ianis a fost împrumutat la Alaves, numărul 7 a fost purtat de Fabio Silva, atacantul portughez împrumutat de scoțieni de la Wolves. Între timp, Fabio a revenit la echipa de care aparține.

Ianis apare acum cu 30 pe tricou, un număr pe care nu l-a mai purtat niciodată. La Alaves a purtat tricoul cu numărul 10, la Rangers a fost doar șeptar, la Viitorul (actuala Farul) a fost #20 în primul mandat, 10 în al doilea.

Al doilea indiciu, chiar mai elocvent, este faptul că Ianis NU apare în lotul echipei pe site-ul oficial al clubului. Ianis este singurul care apare în videoclipul cu numerele pentru noul sezon, dar nu și în lotul de pe site-ul oficial.

Sezonul trecut, Ianis a înscris două goluri și a oferit două pase decisive în 26 de apariții la Alaves. Ambele goluri au fost înscrise împotriva unei echipe de liga a șaptea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (30)
imgb
imgb  •  04 August 2024, 04:50

Ziceati ca GSP-ul nu ne ba si vesti bune !...Ei, uite ca ne-a dat !...

o_bic
o_bic  •  04 August 2024, 04:30

Acest veșnic tânăr Eanix care peste 2 luni face 26 de ani este nedreptățit la Rangers. Cum să-i dați băh zgârciților nr 30 când el e proaspăt decar la națională? A muncit atât de mult pt.nr.10 incât Stanciu i l-a cedat băgându-ne pe gât vrăjeala cu Moruțan.

zb59
zb59  •  04 August 2024, 01:48

Saracul copil! Cred ca numai “regele” tatal l-a vrut fotbalist. Uite cum iti distrugi copiii…

Vezi toate comentariile (30)
Comentează