INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Presa spaniolă îl elogiază pe Ciprian Marica după ce a salvat-o pe Getafe: "A fost aerul necesar"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 09:44

Ciprian Marica a marcat golurile lui Getafe în meciul cu Rayo Vallecano, scor 2-1, din ultima etapă a campionatului Spaniei, formaţia pregătită de Cosmin Contra reuşind să-şi asigure menţinerea în prima ligă spaniolă.

După acest rezultat, presa spaniolă a subliniat rolul lui Ciprian Marica în menţinerea formaţiei Getafe în prima ligă spaniolă, notînd că românul şi-a salvat echipa prin cele două goluri marcate în ultima etapă a sezonului, în partida cu Rayo Vallecano, scor 2-1.

"Ciprian o salvează pe Getafe", au titrat jurnalele Marca şi As. Marca a precizat că românul "şi-a justificat achiziţionarea de către clubul spaniol cu două goluri ce aduc participarea la un nou sezon de prim eşalon".

As mai scrie că, la golul înscris din penalty, Marica a dat echipei Getafe "aerul necesar pentru a respira", într-un moment în care formaţia pregătită de Cosmin Contra părea să aibă nevoie de "respiraţie artificială".

"Ciprian o menţine pe Getafe în Primera", a titrat şi Las Provincias, menţionînd că echipa lui Contra şi Marica a obţinut o victorie "dramatică".

"Un gol al lui Ciprian în minutele de prelungire confirmă salvarea echipei Getafe", a notat Mundo Deportivo, în timp ce Europa Press a scris: "Ciprian o menţine pe Getafe încă un an în Primera".

VIDEO cu golurile lui Ciprian Marica


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
17.nentori
17.nentori  •  19 Mai 2014, 18:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

alea 3-4 puncte, pe langa alte conditii ale competitiei, sunt cat bugetul vostru pe 3 ani!........dar cine sa inteleaga asta!?

solomon_i
solomon_i  •  19 Mai 2014, 13:26

Marica nu-ti irosi talentul intre jucatori care lupta pentru evitarea retrogradarii. Vino intre campioni...! Hai la Steaua sa luptam in grupele UCL.

nesv1234
nesv1234  •  19 Mai 2014, 12:44
Postat de marioa pe 19 Mai 2014, 10:27

Marica a avut contributia lui la ramanerea in prima liga mai mult cu primul gol marcat. Dar totusi, pe acel final nebun de meci portarul a fost eroul calificarii nu Marica. Si asta datorita paradei din faza premergatoare acelui penalty. Daca luau gol la acea faza acum vorbeam de Getafe in liaga secunda. Parada portarului i-a mentinut in prima liga deoarece nu mai conta daca inscriau sau nu din acel penalty. Doar pentru palmares. Erau salvati si la egal si nu mai era timp ca cei de la Rayo sa inscrie caci s-a fluierat finalul imediat dupa penalty.

Adevarat, insa tot portarul i-a trimis catre acele emotii printr-un gol primit stupid. La acea minge aparata si-a reparat greseala

Vezi toate comentariile (8)
Comentează