INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZBATERE

Vîrful de 20 de milioane al lui Gigi Becali surprinde: "Serie C e peste România!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2015 09:52

Andrei Cristea, atacantul de 31 de ani care tocmai a promovat cu Salernitana în Serie B, a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare.

Omul care a ieșit golgeter în Liga 1 în sezonul 2009-2010 și are două titluri luate cu Steaua a oferit în ediția tipărită de azi a Gazetei cîteva argumente care, în opinia lui, plasează prima ligă din fotbalul românesc sub cel de-al treilea eșalon din Italia:

"Calitatea jucătorilor și a jocului este superioară. Faptul că stadioanele sînt pline este un alt argument. Noi jucăm cu regularitate cu cîte 20.000 de oameni acasă.

Sînt în liga a treia fotbaliști împrumutați de la Lazio, de la Fiorentina, de la Napoli. Cu mine e coleg Gabionetta, fost la CFR Cluj. Miccoli și Moscardelli sînt la Lecce, locul 6 în Girone C. Cirillo, fost la Inter și la PAOK Salonic, este fundaș la Reggina. Crede-mă, nu mint, nivelul e sus!", a spus Andrei Cristea pentru Gazetă.

4.000.000 €e valoarea lotului lui Salernitana, formația care a promovat din Serie C

33.000.000 €e valoarea lotului Stelei, echipa care a terminat pe locul 1 la finalul sezonului trecut de Liga 1

3 goluri
în 9 meciuri a marcat Andrei Cristea pentru italieni în 369 de minute jucate

Te surprinde concluzia lui Andrei Cristea sau consideri că afirmația are acoperire în realitate?

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (31)
988813067806515
Dani Cro  •  21 Iunie 2015, 03:57

Unu care habar n-are spune ca serie c este peste campionatul nostru, ca oricum nu stie probabil nici pe ce lume traieste :))) Daca spuneai Liga 2-a din Anglia sau Germania unde se investesc zeci de milioane, stadioane pline de 30-40.000 de locuri atunci da, dar asa serie c... sa nu zic de serie a ca nu e departe de noi, astia care vorbiti de fotbal falimentar specialistii lui peste, sa imi raspundeti si mie Parma dc din serie A anul asta a ajuns in serie D, si dc genoa nu joaca in europa league ? ca va vad priceputi varza.

1061763967186259
Savi Bratescu  •  20 Iunie 2015, 22:10

savi bratescu ziarist gsp;nea OVIDIU IOANITOIA;vreau sa vad toti microbistii vrem sa vedem ACUM;tzintarul PROGRAMUL cu cele 14 paisprezece echipe din LIGA 1 ROMANIA cu incepere START 11 JULIE.PROGRAMUL tzintarul tot START din 11 JUILLES pt LIGA 2 DIVIZIA B ROMANIA cu O SERIE UNICA RE UNITE CU 24 douazeci si patru de echipe.Daca v a e GREU cu 24 da ti le DRUMU baietzas cu O SEROE UNUCA in ANGLIA ENGLAND UK joavca cu 23;in ITALT si ESPAGNE joace de cand LUME cu 22 douzecisidoue echipe.DACA v a e FOARTE GREU sa face ti TZINTARU lu MITICA DRAGOMIR v a FURAT TZINTARU si NU mai stiti pute ti ,FACE TI UNU de MANA cu O SERIE UNICA CU 20 douazeci de echipe ca n FRANCE la PARIS.cu START tot pa 11 JUIILET odata cu LIGA1 a lu MITICA JOMA.VREU VREM sa vedem TZINTARU lu MITICA START si la LIGA 3 LIGA B DIVIZIA B,DA RE UNITE in VALORI cu 3 TREI SERIIRE UNITE IN VALORI CU 24 ouazeci si patru de echipe in LIGA 3 LIGA C DIVIZIA C ca n ANGLIA UK,si DACA v a e GREU la ANU facem cu 22 can ITALY si ESPAGNE si peste DOI ANI FACEM CU 20echipe FIECARE ca n FRNCE.spor la trzaba in VACANCE pe PLAJE la MAMAIA la TECHIRGHIOL la BAI DE NAMOL,,,,la CONSTANTZA si pe tot LITORALUL NARII NEGRE si pe STADIONUL fc FARUL CONSTANTA pregatiti SUPER COUPA ROMANOEI STEAUA -ASA TG MURES ca mai sant 2 DOUA SAPTAMANI pe 8 OPT JUILLET TUNDETI iarba ca VIN cu deLEGATIA DELE UEFA SI FIFA,si daca nu i TUNSA IARBA MITIVA DRAGOMIR FRF LPF GINO IORGULESCU BURLRANU vor fii AMENDA TI CU UN MILLION DOLLARI ARABESTI din EMITAY;

crimson.veritas
crimson.veritas  •  20 Iunie 2015, 19:18

Imi place sa vad cum va chinuiti ... si intoarceti pe toate partile declaratia lui Cristea ...:)) Dar intai sa comentati o afirmatie ... verificati credibilitatea afirmatiei ... daca Cristea facea o astfel de afirmatie, cand nu-si gasea locul de titular la Dinamo ... o puteam discuta! ...:)) In al 2-lea rand ... echipele insolvente ... nu scad valoarea unui campionat, doar moralitatea lui! Nu vorbim de Barcelona in isnolventa ... ci vorbim de niste echipe ... care nu ar fi investiti nimic mai mult decat investesc acum in transferuri si salarii ... insolventa ... are doar rolul sa-i scape de datorii, sa le ia fani de pe spinare ... nu modifica cu nimic cantitatea de capitalul investit! Chiar ... cred ca nu intelegeti ... chestia asta cu ... insolventa! Daca faceti un calcul ... o sa vedeti ca ... prin interventia Statului in fotbal ... se baga mai multi banii in fotbal romanesc decat in sezoanele trecute ... Statul baga usor 40.000.000 de euro in fiecare sezon in fotbalul romanesc ... numai ca ii baga doar electoral ... fara a avea un proiect de afaceri in cap ... ca si 'ajutor social' daca vreti ... fotbalul profesionist si proiectele profesioniste nu se pot dezvolta nici asa ... nici daca ai concureti in aceeasi Liga ... echipe tinute artificial in viata de Stat ... in detrimentul altor echipe cu mijloace private de finantare, mai modeste ... dar care joaca dupa regulile capitalismului!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează