SPORTURI  »  ALTELE  »  CE POLO

România a debutat cu victorie la Campionatul European de polo

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Naţionala de polo a Românieia cîştigat primul meci de la Campionatul European de polo care se desfăşoară la Zagreb (Croaţia).

Tricolorii s-au impus în faţa reprezentativei Turciei, scor 12-6 (3-2, 3-2, 4-1, 2-1), în primul meci din grupa A. Chiar dacă au avut un debut mai slab, românii şi-au revenit în cea de-a doua parte a partidei şi au reuşit să debuteze cu dreptul la Europene.

Pentru România au marcat: Radu Cosmin (4), Nicolae Diaconu (2), Andrei Buşilă (2), Andrei Iosep (1), Mihnea Chioveanu (1), Tiberiu Negrean (1) şi Kalman Kadar (1). De la turci s-a remarcat Alican Cagatay, cu trei reuşite.

Astăzi se mai desfăşoară două partide în grupa A, de la ora 19:00, Italia şi Spania, şi de la ora 21:40, Muntenegru şi Croaţia.

Următorul meci al tricolorilor este programt mîine, de la ora 12:30, împotriva Spaniei, vicecampioana mondială.

Cosmin Radu (căpitan): "Am avut un început mai slab, dar ne-am îndeplinit obiectivul - am cîştigat. Să obţii o victorie în meciul de debut este foarte bine pentru încrederea echipei."

Ladislav Balanov (antrenor secund): "A fost important pentru noi să începem turneu cu un succes. Nu numai că am cîştigat trei puncte, dar am reuşit să marcăm constant. De mîine meciurile vor mult mai dificile şi nu avem voie să facem greşeli ca cele de astăzi."

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (5)
libertate.financiara
libertate.financiara  •  30 August 2010, 16:50

Sistem de afacere la cheie si sursa nelimitata de venit pentru toata viata : acestea pot fi si ale tale ! Inarmeaza-te cu incredere si bunavointa si incepe sa castigi bani ! Eu voi fi indrumatorul tau. Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

dani26
dani26  •  29 August 2010, 19:49

*primul articol....ca de fptnal palavragiti mereu...dar acest campionat tine cateva zile...profesionisti de 2 lei ce sunteti, nerusinati si incompetenti...apropos Dle Radu naum, parca iubeai celelalte sporturi...dar de cand ai ajuns la GSP TV, parca esti un fel de Dan Diaconescu...sa iti fie rusine si dumitale!!!

dani26
dani26  •  29 August 2010, 19:47

Bravo baieti! de 1000 de ori bravo...sunteti fenomenali!!! SOS Pentru domnii de la gsp cu scoala complementara...dar sa lasam la o parte faptul ca sunt incompetenti..nu au nici bun simt...ma neseriosilor si neprofesionistilor, de ce puneti pe prima pagina tot articole din fotbal, cu bla bla cu Duckadam ce zice...etc etc....ma nene e un campionat european in care participa Romania nu Cetate Deva(un ex aleatoriu). Faceti si voi o prezentare a echipelor adverse, si rezultatul baietilor sa fie*

Vezi toate comentariile (5)
Comentează