SPORTURI  »  AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

9 zile de comă » Starea lui Schumacher e neschimbată: doctorii refuză să dea mai multe amănunte

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 20:07

Starea medicală a lui Schumacher rămîne neschimbată: critică, dar stabilă. Doctorii refuză să ofere mai multe amănunte, respectînd dorinţa familiei germanului.

Michael Schumacher a intrat în cea de-a 9-a zi de comă indusă. N-a fost organizată nici ieri vreo conferinţă de presă, ceea ce s-ar traduce că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 nu s-a schimbat după gravul accident suferit la schi.

Pentru a evita speculaţiile, doctorii spitalului din Grenoble au dat însă ieri un comunicat de presă în care au precizat că situaţia lui este critică, dar stabilă. Fără mai multe detalii medicale, respectînd astfel dorinţa familiei, care a cerut cît mai multă discreţie.

De altfel, măsurile de securitate sînt excepţionale la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble, după ce în urmă cu cîteva zile un ziarist, deghizat în preot, a încercat să intre peste Schumacher. Intrarea este păzită nonstop de către un bodyguard.

Bild a lansat varianta conform căreia Schumacher ar putea fi transferat la o clinică din Germania, deşi secţia de neurochirurgie a spitalului francez este una dintre cele mai bune din Europa. Tot cotidianul german a revenit asupra acestei informaţii, precizînd că Schumi va rămîne pe loc.

Dacă veştile medicale întîrzie să apară, în schimb mîine va fi organizată o conferinţă de presă la Palatul de Justiţie din Albertville în care procurorii vor oferi primele informaţii asupra anchetei în cazul accidentului de schi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  07 Ianuarie 2014, 11:31
Postat de ovidiu_3003 pe 07 Ianuarie 2014, 10:40

Gata ...asta nu mai moare...

da ramane leguma!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2014, 10:40

Gata ...asta nu mai moare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează