GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

FOTO Recent întors din Canada, Leonard Doroftei a semnat primul contract în televiziune » La ce emisiune-concurs va lua startul

Leonard Doroftei va concura la Power Couple România, alături de soția Monica +29   FOTO
Leonard Doroftei va concura la Power Couple România, alături de soția Monica

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 18:52 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 18:52

Leonard Doroftei (54 de ani) a semnat primul contract în televiziune la întoarcerea lui în România, după ce a locuit timp de cinci ani în Canada.

Fostul mare pugilist a revenit cu forțe proaspete în România. Leonard Doroftei și Monica, partenera lui de zeci de ani, au semnat cu Antena 1 și vor apărea în emisiunea Power Couple România, sezonul 2. Filmările show-ului prezentat de Dani Oțil vor avea loc în curând, în Malta. 

FOTO. Leonard Doroftei va concura la Power Couple România, alături de soția Monica

+24 FOTO

În cadrul emisiunii, cei doi își vor testa relația și vor trece prin adevărate provocări. Pentru prima dată, Leonard Doroftei și soția Monica au acceptat o astfel de competiție.

„Această experiență de a participa alături de soția mea la o emisiune-concurs reprezintă o provocare și o luptă frumoasă. Îmi doresc să merg cât mai departe în competiție alături de partenera mea”, a declarat Leonard Doroftei. 

Soția Monica a venit imediat cu completări. Ea a admis că „am acceptat această provocare din dorința de a ne redescoperi ca și cuplu, sunt tare curioasă cum vom reacționa în împrejurările dificile pe care le impune acest concurs”.

Ce planuri are Leonard Doroftei în România, după ce s-a întors din America

+24 FOTO

În urmă cu cinci ani, Leonard Doroftei a luat decizia de a pleca din România. Rapid a pus-o în practică și a călătorit în Canada, acolo unde s-a și stabilit alături de soția Monica și de cei trei copii ai lor, Vanessa, Alex și Adrian. 

În luna august, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, Leonard Doroftei a apărut alături de Monica, soția lui, și împreună au anunțat că s-au întors definitiv în România. Doar doi dintre copiii lor i-au însoțit momentan. Adrian, fiul cel mare, a mai rămas pentru o perioadă în Canada. 

„Copiii și-au dorit să ne întoarcem, dar și eu mi-am dorit. Copiii au plecat întâi, s-a golit cuibul și am zis să ne întoarcem”, a spus Monica Doroftei.

Leonard Doroftei a venit cu completări: „Am avut nevoie de o perioadă de liniște. Să mă refac, să mă reculeg. Erau prea multe în perioada aia în România. Acum avem unde să ne adunăm, ne orientăm, apoi voi deschide o sală. Dar nu o să fac performanță de la început, la început privat, apoi dacă totul merge bine, o să antrenez copii”. 

Întrebată cu ce se va ocupa ea, Monica Doroftei a explicat: „Eu o să fac altceva. O să fie ceva în domeniul HoReCa activitatea pe care o să o fac. Acum două luni am decis că plecăm și am lăsat totul. A rămas Adrian să stingă lumina, dar o să vină și el”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  18 Septembrie 2024, 19:29

Dar acest jegdeom nu are ce cauta in romania, de care sa dezis deja de 2 ori! de ce il baga in seama idiotii pe unul de al lor si al familiei lor???

Vardy.Party
Vardy.Party  •  18 Septembrie 2024, 19:13
Postat de TribunaCFR pe 18 Septembrie 2024, 17:51

Iar o sa zica peste 1-2 ani ca a gresit plecand din Canada de la profesia care-i oferea cele mai mari satisfactii. E simpatic Doroftei, dar ciudatel. :)))

La cati pumni in cap a luat, e scuzabilă orice acțiune.

Vardy.Party
Vardy.Party  •  18 Septembrie 2024, 19:12
Postat de TribunaCFR pe 18 Septembrie 2024, 17:52

Mie-mi placea mai mult de Birligea, dar vedem la sfarsitul campionatului ce realizari obtine fiecare. Oricum, amandoi au calitate si merita sa joace la echipe din vest.

Din vestul Canadei…?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează