SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

FOTO La Londra se trăieşte » Imaginile celei de-a doua zile a Jocurilor Olimpice

Faraonii de la JO. Costumele fanilor sînt mereu trăsnite la competiţii importante. Olimpiada nu face excepţie +6   FOTO
Faraonii de la JO. Costumele fanilor sînt mereu trăsnite la competiţii importante. Olimpiada nu face excepţie

Articol de , - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 iulie 2012 19:14

Lumea se bucură de orice pas la Jocurile Olimpice. Mănîncă fast-food, admiră fete frumoase, se agită din tribune pentru sportivii favoriţi.

O fostă mare campioană mănîncă la McDonald's. Aşa şi? La Londra se poate. Tot acolo scrimerii italieni aduc omagii Reginei ţării gazdă. Pentru că la Londra se poate. Iar ploaia nu aduce supărare, ci doar răcoare şi chicoteli. Ar fi şi culmea să fie altcumva.

ŞTIRI DE LA JOCURILE OLIMPICE:

Tatăl-antrenor, în rulotă!
Wolfgang Hambüchen (54 de ani), părintele şi antrenorul gimnastului german Fabian Hambüchen, stă, pe perioada JO, într-o rulotă! Motivul? Delegaţia Germaniei are doar trei acreditări pentru antrenori, iar Wolfgang a rămas pe dinafară. "Baza" a fost amplasată într-un camping, la 65 de kilometri de Londra. Bărbatul nu stă singur, ci însoţit de fratele său, Bruno. "Bine că am primit măcar bilete gratis", oftează neamţul.

Soldaţi pe locurile libere
În primele zile de concurs, organizatorii s-au confruntat cu multe situaţii în care tribunele au rămas goale. Motivul a fost neprezentarea oficialilor acreditaţi la respectivele competiţii. Soluţia a fost ocuparea locurilor cu soldaţi. Jeremy Hunt, secretar de stat în ministerul culturii, a declarat că scaunele goale au creat "o imagine dezamăgitoare". Britanicul a sugerat că acestea puteau fi cedate către public.

Amenzi uriaşe pentru bişniţari
Poliţia britanică a arestat, vineri şi sîmbătă, 16 persoane care încercau să vîndă bilete la suprapreţ. Unii dintre bişniţari au vîndut chiar bilete false la competiţia de tir. "Cei care revînd tichetele comit o ilegalitate şi riscă amenzi de 20.000 de lire sterline", a declarat unul din responsabilii pentru securitate de la JO, Nick Downing.

Sabotaţi de Facebook şi Twitter
Organizatorii JO au avut mari bătăi de cap în timpul probei de ciclism pe şosea. Actualizările de la această competiţie au fost realizate cu greutate. Vina a căzut pe spinarea celor peste un milion de privitori. "Reţeaua de telefonie mobilă a căzut foarte des, la fel şi internetul. O mare parte din spectatorii de pe margine erau conectaţi la reţelele de socializare", a comentat un purtător de cuvînt al CIO.

Al doilea caz de dopaj
Gimnasta uzbecă Luiza Galiulina (20 de ani) a fost suspendată provizoriu de la Jocurile Olimpice. Ocupanta locului 60 de la Beijing a fost depistată cu furosemid. Aceasta a declarat că nu înţelege cum a pătruns această substanţă în organismul ei, deoarece nu i-a fost administrată de către medici! Este al doilea caz de dopaj de la Londra, după cel al halterofilului albanez Hysen Pulaku.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
donottouch
donottouch  •  30 Iulie 2012, 15:00

Imaginile celei de a doua ZIle =))) ANALFABETILOR!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează