SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  BOX

Reacția maghiarei Hamori, după ce a fost oprită de Imane Khelif din drumul spre medalie: „Știam că n-ar fi funcționat”

Anna Luca Hamori (în albastru) versus Imane Khelif // foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Anna Luca Hamori (în albastru) versus Imane Khelif // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 20:19 / Actualizat sambata, 03 august 2024 20:50

Anna Luca Hamori, 23 de ani, a reacționat după ce a fost învinsă de algerianca Imane Khelif (25) în sferturile turneului feminin de box de la Jocurile Olimpice, categoria mijlocie mică. Maghiara a pierdut toate cele 3 runde la puncte, o decizie unanimă a celor 5 judecători.

Anna Luca Hamori a trecut de două tururi pentru a participa în faza sferturilor de finală a turneului olimpic de box. Le-a învins pe irlandeza Grainne Walsh și pe australianca Marissa Williamson, pe ambele la puncte, 4-1 în primul meci, 5-0 în al doilea.

Astăzi, în sferturi, nu a avut nicio șansă în fața algeriencei Imane Khelif, sportiva depistată anul trecut cu cromozomi XY și nivel de testosteron specific bărbaților.

+6 FOTO

După lupta cu Imane Khelif, Anna Luca Hamori a opinat la microfonul televiziunii din Ungaria că nicio tactică nu ar fi funcționat în fața adversarei. Ea a dezvăluit că din momentul în care a aflat că o va înfrunta pe Imane Khelif, s-a deconectat de la rețelele sociale, unde participarea adversarei la Jocurile Olimpice a fost puternic contestată.

Reacția maghiarei Hamori, după ce a fost oprită de Imane Khelif din drumul spre medalie

„Am lăsat deoparte rețelele sociale și povestea de pe internet. Știam de ce am venit aici, am intrat în ring precum în precedentele două lupte. Sunt fericită că am ajuns aici și că am devenit prima pugilistă maghiară cu un astfel de rezultat la Jocurile Olimpice.

Mi-am oprit telefonul de îndată ce a început această poveste. Întreaga echipă a Ungariei m-a ajutat mult și nu le pot fi suficient de recunoscătoare. Nu-mi pasă de rezultat acum, este ceva secundar”, a afirmat Anna Luca Hamori, conform Sportal.hu.

Referitor la meciul în sine, ea a spus că „nu am discutat tactici speciale cu antrenorul, ci să fac ceea ce fac de obicei. Mi-am respectat adversara. Am simțit că antrenorul meu a considerat că era nevoie de mai mult, dar știam că nu ar fi funcționat”.

VIDEO. Cum a învins-o Imane Khelif pe Anna Luca Hamori: meciul întreg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează