SPORTURI  »  RUGBY  »  DINAMO - STEAUA

DINAMO - STEAUA 7-36 // „Roș-albaștrii” s-au impus categoric în derby-ul de la rugby cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 17:45

Steaua a câștigat fără probleme derby-ul de tradiție din rugby-ul românesc, impunându-se cu 37-6 în deplasarea cu Dinamo.

„Roș-albaștrii” au dominat cu autoritate partida disputată pe Arena „Florea Dumitrache” din „Ștefan cel Mare”, unde valorea superioară a rugbyștilor steliști a făcut diferența. Scorul covârșitor se reflectă și în numărul eseurilor reușite de cele două echipe, raport dominat categoric de Steaua, 6-1.

Clasamentul la zi din campionat e condus de Baia Mare, cu 23 de puncte, urmată de Timișoara Saracens, cu 22 de puncte, și Steaua, cu 20 de puncte. Dinamo e pe 5, cu 9 puncte. 

Vezi și: 

CUPA MONDIALĂ // FOTO Irlanda a trimis Rusia acasă + Fiji, victorie clară în fața Georgiei 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  05 Octombrie 2019, 18:29

De cand o victorie muncita a rugbistilor de la Steaua se bifeaza ca un succes al clonei sinistre din Popesti Leordeni? Voi astia carora va pasa de „scrot” chiar nu aveti rusine! Ce are in comun echipa de rugby a CSA Steaua cu clona din Popesti Leordeni? E vorba de doua cluburi diferite, Steaua si FC FCSB Popesti Leordeni, doua cluburi care se afla in proces, iar voi vreti sa prezentanti victoria rugbistilor de la Steaua ca pe un succes al fc fcsb popesti leordeni

mioriticul
mioriticul  •  05 Octombrie 2019, 18:30

Ce treaba are echipa de rugby a Steiei cu fotbaliștii din Popesti-Leurdeni?

partea47mea
partea47mea  •  05 Octombrie 2019, 18:24

Echipa de rugby e doar "Steaua" acum?La fotbal de ce e CSA Steaua ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează