SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS / ARGENTINA-ROMÂNIA 4-1

Nalbandian, la cuţit după meciul cu Adrian Ungur

David Nalbandian
David Nalbandian

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 martie 2011 13:40

Jucătorul argentinian David Nalbandian, numărul 19 mondial, va fi operat, joi, de hernie inghinală şi va fi indisponibil cel puţin două luni.

David Nalbandian va fi operat de doi specialişti, mai întîi de hernie, iar apoi pentru o problemă la aductori.

Nalbandian ştia că are hernie din luna februarie, cînd a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Buenos Aires. El şi-a agravat starea jucînd, vineri, împotriva românului Adrian Ungur, scor 6-3, 6-2, 5-7, 6-4, în primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis. După acest meci, argentinianul a declarat că ar fi abandonat dacă ar fi fost vorba de un turneu ATP.

Tenismanul argentinian ar urma să revina în circuitul ATP la turneul de la Madrid sau la cel de la Roma, înainte de competiţia de la Roland Garros, de la sfîrşitul lunii mai. Din cauza operaţiei, Nalbandian va lipsi de la turneele de la Indian Wells şi Miami.

Sportivul în vîrsta de 29 de ani a fost operat la şold, în mai 2009, intervenţie chirurgicală după care a fost indisponibil aproape nouă luni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează