SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2024

VIDEO Novak Djokovic n-a mai suportat! I-a trimis la somn pe fanii de la Wimbledon: „Noapte bună!”

Novak Djokovic, foto: X
Novak Djokovic, foto: X

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2024 10:33 / Actualizat marti, 09 iulie 2024 11:16

Novak Djokovic (37 de ani, 2 ATP) l-a învins fără probleme pe Holger Rune (21 de ani, 15 ATP), în optimile turneului de la Wimbledon, scor 6-3, 6-4, 6-2. La finalul meciului, sârbul s-a războit cu fanii, care l-au susținut pe adversarul său pe parcursul partidei.

Djokovic s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, iar la final s-a luat de fanii de la Londra. Tribuna l-a susținut pe danez, iar Djokovic i-a ironizat în stilul caracteristic. Tenismenul sârb a explicat faptul că fanii l-au huiduit pe tot parcursul meciului, aceasta fiind explicația pentru care nu a mai suportat și a răbufnit.

VIDEO. Novak Djokovic s-a luat de fanii de la Wimbledon: „Pentru toţi cei care au ales să mă trateze cu lipsă de respect”

„Pentru toţi cei care au ales să îi trateze cu lipsă de respect pe jucători, în cazul ăsta pe mine: Să aveţi o noapte bună! Nooaptee buună!

Ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e şi o scuză pentru a mă huidui. Ascultă, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani, ştiu toate tertipurile, ştiu cum funcţionează. E în regulă, mă concentrez pe cei care sunt respectuoşi, care au plătit biletul pentru a se bucura de spectacol, pentru cei care iubesc tenisul şi îi apreciază pe jucători şi apreciază efortul lor. Am jucat într-o atmosferă mult mai ostilă, credeţi-mă. Nu mă puteţi atinge!”, a spus Novak Djokovic, după succesul cu Rune.

Djokovic se află în formă maximă înaintea sfertului cu Alex De Minaur (25 de ani, 9 ATP). Acesta nu a cedat decât două seturi în cele 4 meciuri de la Wimbledon. Numărul 2 ATP l-a învins pe australian de două ori din trei întâlniri de-a lungul carierei.

Vit Kopriva, Jacob Fearnley, Alexei Popyrin și Holger Rune sunt adversarii pe care Djokovic i-a învins la Wimbledon 2024 până în acest moment.

VIDEO. Elina Svitolina, discurs emoționant în aplauzele publicului de la Wimbledon

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Iulie 2024, 10:07

Corul pro Djokovic, format in mare parte din proPutinisti, antivaccinisti auristi , se plange mereu de discriminari si lipsa de respect. Cer respect fara sa-l ofere , iar de discriminari nu dau un singur exemplu. Din contra I s-a dat viza de Australia inapoi dupa un singur an, desi suspendarea minima e de 3 ani ! Nu mai zic ce culoare favorabile i se fac la toate turneele, inclusiv la asta ! Sa ajungi in semifinale jucand numai.cu jucatori clasati intre locurile 50 si 300, cu exceptia unui Rune de pe locul 15 , dar si ala iesit total din forma si slab pe iarba in general. Sa tot strangi trofee asa. Uitati-va la traseul lui Sinner spre comparatie, care e nr 1 mondial!

grro
grro  •  09 Iulie 2024, 15:42

Un balcanist se plange de huiduieli ? Indiferent in ce sport, fie handbal, baschet, fotbal sau orice alt sport, fanii din Balcani (Serbia, Albania, Croatia etc.) huiduie toti adversari. Sa vada si el cum se simt altii. Cei din balcani au cel mai putin respect . Ei huiduie si imnul adversarilor. Scandalagii europei.

MaxiP
MaxiP  •  09 Iulie 2024, 15:10
Postat de QED777 pe 09 Iulie 2024, 11:27

Dacă Nole era un vest european sau nord american ori australian ce mai temenele primea peste tot. El este însă din Serbia tocmai de aceea spalatii pe cerebel din vest fac ceea ce fac.

Da,da, doar ca cu toata experienta sa si trecutul prin medii mai ostile, n-a fost huiduit ca Kyrgios in anumite meciuri, sau ca Fognini, ce sa vezi, vest-european. Sa lasam prostiile deoparte, fiecare isi creeaza o anumita imagine. Faptul ca e sarb e ultima lui problema. Nu iubeste nimeni Elvetia (din acest punct de vedere, chiar complet neutra) in mod deosebit, altul era motivul pentru care toti aveau respect fata un elvetian.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează