FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA » STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:45, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI ANTENA 1

Călăul "cîinilor"

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Bergodi a învins-o mereu pe Dinamo pe teren propriu, indiferent de echipa la care a activat în România

"Cu Cristiano pe bancă, pornim cu 1-0 încă de la vestiare", se laudă roş-albaştrii. De ce sînt atît de entuziaşti steliştii? Italianul s-a impus de fiecare dată în faţa lui Dinamo în partidele de acasă, chiar dacă era pe banca lui FC Naţional, a lui CFR Cluj sau a Politehnicii Iaşi. Interesant e că Bergodi a triumfat în faţa mult mai titraţilor antrenori Ioan Andone şi Mircea Rednic, aflaţi la acel moment la cîrma formaţiei din Ştefan cel Mare.

"E foarte tare chestia asta... Dacă i-a bătut mereu pe dinamovişti, e clar că avem încă un atu de partea noastră. V-am zis că Bergodi e un antrenor foarte bun, iar seria asta de succese confirmă din plin ce ştiam despre el. De fapt, Steaua are puterea de a învinge pe oricine în Ghencea, nu-mi fac probleme nici în privinţa meciului de duminică", a spus Gigi Becali.


"Dacă reuşim să cîştigăm contra lui Dinamo, sîntem tari de tot. De fapt, Dinamo vine în Ghencea să încerce să nu se facă de rîs"
Gigi Becali, patron Steaua

"Steaua - Dinamo se anunţă foarte interesant, mai ales că pe ambele bănci sînt antrenori străini, ambii italieni, pentru prima oară în istorie"
Mircea Rădulescu, director Şcoala de Antrenori

"Ştiu ce înseamnă Steaua - Dinamo pentru fotbalul românesc şi tocmai de aceea îmi doresc enorm ca noi să cîştigăm"
Cristiano Bergodi, antrenor Steaua

El şi Surdu le-au pus frînă acum 3 ani
În toamna anului 2006, Dinamo a început campionatul cu un şir excepţional de 13 victorii. În etapa a 14-a, roş-albii s-au deplasat la Cluj, unde au întîlnit CFR-ul antrenat de Bergodi. Trupa lui Rednic a plecat învinsă din Gruia (1-2), ambele goluri ale ardelenilor fiind marcate de actualul atacant stelist, Romeo Surdu.

Le-a luat Supercupa
În urmă cu două sezoane, Bergodi a debutat ca tehnician al Rapidului chiar într-un meci cu Dinamo. Era în Supercupă, disputată pe fostul stadion "Lia Manoliu". După 1-1 la finalul timpului regulamentar şi al prelungirilor, giuleştenii s-au impus la penalty-uri, 6-5. "A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea de antrenor", recunoştea Cristiano atunci.

Meciurile în care a cîştigat în faţa lui Dinamo
27.11.2005 FC Naţional - Dinamo 2-0
05.11.2006 CFR Cluj - Dinamo 2-1
18.04.2009 Poli Iaşi - Dinamo 1-0

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Superliga
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (12)
poki
poki  •  26 August 2009, 16:02

mere bula la scoala si-l intreaba profesoara. -Bula o iubesti pe maica-ta. -Nu!!!!!!! -DE ce ? -Ca ma bate. -Da pe taica-tau il iubesti? -Nu ca ma bate -Da tu pe cine iubesti? -Pe dinamo ca nu bate pe nimeni

 •  26 August 2009, 11:14

campionatul nostru este slab in general.nu ne puteam compara cu marile puteri ale europei,dar dinamo parca este chiar sub nivelul oricarei echipe.jucatori obositi,batrani fara spirit de echipa si dragoste pt club,numai interese financiare.nu stiu cum au dinamovistii tupeu sa se laude ca v-or castiga ceva cu un antrenor sh si cu jucatori de mana a 5-a.club urat,mediocru cu jucatori prosti,andrenor slab si suporteri huligani.intr-un fel cred suporterii ca s-au saturat sa tot astepte sa joace si ei

suceava64
suceava64  •  26 August 2009, 10:50

Steaua trebuie sa joace,sa puna osul la bataie,sa nu creada ca dinamo este demoralizata si numai asa vom avea o victorie frumoasa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează