INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  METALURG DONEŢK

Golgeterul Ucrainei acuză » Ciprian Tănasă: "Craiova a renunţat mult prea uşor la mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Atacantul lui Metalurg Doneţk, Ciprian Tănasă, a declarat că nu a crezut niciodată că o să devină golgheterul campionatului Ucrainei, mai ales după ce în iarnă a fost concediat de Universitatea Craiova.

"M-am acomodat foarte bine aici, nici eu nu am crezut că voi înscrie atât de multe goluri, dar aşa a vrut Dumnezeu. Am avut şi noroc pentru că am ajuns în Ucraina chiar la limită cu perioada de transferuri, totul a ieşit cum mi-am dorit. Sper să fie totul la fel de bine şi în continuare.

Eu am început mai târziu pregătirile, au fost ceva probleme cu contractul, dar apoi încet, încet, am reuşit să mă impun, îmi merg toate bine", a spus Tănasă, care a înscris cinci goluri în actualul sezon al campionatului Ucrainei în şapte meciuri jucate.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani afirmă că oficialii Universităţii Craiova s-au pripit atunci când au decis să renunţe la el, deşi abia revenise după o accidentare gravă. "Aşa e în fotbal, azi eşti jos, iar a doua zi eşti sus. Cred că Universitatea a renunţat mult prea uşor la mine, dar mă bucur că acum am ajuns golgheterul Ucrainei.

L-am înţeles pe domnul Mititelu, îi mulţumesc că m-a lăsat să plec liber, dar consider că mai meritam o şansă acolo. După ce ani întregi am fost golgheter la FC Argeş, apoi am ajuns la Craiova şi m-am accidentat după primele meciuri, ăsta a fost ghinionul meu", a punctat acesta.

NewsIn

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (9)
 •  16 Octombrie 2009, 17:19

Te cunosc de mic Esti cel un mare ratangiu singur cu portarul. o sg calitate ai te demarci si ai demaraj bun in rest cand iti era lumea mai draga ratai sg cu portarul Ai facut-o si la Rapid- FC Arges sg cu Razvan Lucescu, ai facut-o si cand erai la Iasi la un meci cu CFR -Poli in min 90 si mai stiu cateva dar nu le mai zic

 •  14 Octombrie 2009, 07:34

bravo,sa speram ca pana la sfarsitul anului comoetitional tot in primele pozitii vei fi!

axl41
axl41  •  12 Octombrie 2009, 16:11

Suporterii oltenii mereu te-au respectat si te-au apreciat pentru ca noi a stiut ca ai valoare. Din pacate la Craiova sunt foarte multi atacanti in lot asa ca acum este exclusa o revenire. Dar poate peste un an, doi te vedem iar pe Oblemenco. Pana atunci, succes la ucrainieni!, joaca bine si vino cu titlul de golgeter in Romania. Costea deja a castigat unul aici si poate mai castiga unul si anul acesta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează