FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-2

Gigi Becali răspunde acuzelor lui Mihai Stoica: "Ce blaturi? Imbecilităţi!"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Gigi Becali îi răspunde lui MM, după ce acesta i-a acuzat pe cei de la Gaz Metan că au facilitat victoria Stelei în Ghencea Vezi golul lui Bogdan Stancu din Gloria Bistriţa - Steaua 1-2! (video)

Patronul Stelei a comentat pentru Gazeta Sporturilor ieşirea nervoasă pe care managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a avut-o în finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0. "Băi blatiştilor, aţi stat capră cu Steaua şi aţi venit să jucaţi fotbal aici", le-a strigat MM celor de pe banca medieşenilor. Vezi golul lui Bogdan Stancu din Steaua - Gaz Metan 2-0! (video)

"Şi dacă i-a făcut capre pe cei de la Mediaş, care e problema?" a fost prima reacţie a lui Gigi Becali, după care a adăugat: "Nu mă supăr eu, că oamenii la nervi spun numai imbecilităţi, ca şi mine cînd sînt nervos. Ce să-i fac eu lui acum dacă mă acuză de blat? E omul necăjit că a pierdut două puncte, cum pot să reacţionaz eu? Să-l înjur şi să provoc scandal ca să-mi fac mie rău, să-mi fac păcate? Dacă-l întrebi acum nu o să mai zică aşa". Vezi golul lui Bogdan Stancu din Steaua - Oţelul Galaţi 1-0! (video)

Mai mult, Becali susţine că nu va recurge sub nici o formă la meciuri aranjate pentru a cîştiga titlul. "Să ştie toată lumea că Steaua nu a făcut şi nici nu va face vreodată blaturi! Nu voi apela la aşa ceva, vom juca doar pe teren, aşa cum am făcut întotdeauna", a adăugat Becali. Vezi golul lui Bogdan Stancu din Gaz Metan - Steaua 0-1! (video)

"Îl credeam pe MM un om cultivat, dar se pare că i-au revenit apucăturile din trecut. Îi recomand un control oftamologic înainte a revedea meciul nostru din Ghencea"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

Stoichiţă: "Am ieşit din pasa neagră"
Mihai Stoichiţă spune că a reuşit să readucă echipa pe linia de plutire. "Speram să cîştigăm la Bistriţa pentru a ieşi din pasa neagră şi iată că am reuşit. Îmi doresc să nu am jucători accidentaţi în acest final şi să fiu inspirat în deciziile pe care le voi lua", a declarat Stoichiţă. Roş-albaştrii joacă luni, în Ghencea, cu Poli Iaşi (20:30, Antena 1). Biletele se pun în vînzare de azi, preţurile fiind: 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a, 20 lei la tribuna I şi 40 lei la tribuna 0. Vezi golul lui Bogdan Stancu din CFR Cluj - Steaua 1-1! (video)

"Vamă" zice că vrea tot la Braşov
Dinu Gheorghe a comentat ieri oferta lui Gigi Becali, care îl tentează cu postul de preşedinte în Ghencea: "Eu vreau să rămîn la Braşov, dar să vedem dacă am unde să rămîn, adică dacă ne vor ajuta din vară autorităţile locale. Oricum, şi dacă aş merge la Steaua, nu aş avea cum să-i iau cu mine pe Roman, Sburlea şi Rui Duarte. Ei sînt fotbaliştii lui FC Braşov, iar dacă vom juca în Europa cred că va fi nevoie de ei sub Tîmpa", a spus "Vamă".

- Pleşan, absent la Bistriţa, nu va putea evolua nici în meciul cu Poli Iaşi, dar va reveni la antrenamente săptămîna viitoate şi va fi apt pentru derby-ul din Giuleşti.
- Becali despre activitatea lui Argăseală: "Nu trebuie să se supere că îl vreau pe Dinu Gheorghe, că tot el va fi mîna mea dreaptă, dar e o chestie de pricepere la fotbal, n-are ochi la fotbalişti cum are Dinu".
- Tănase nu-l mulţumeşte pe Gigi Becali: "Eu am nevoie de un număr zece care să faca diferenţa. Să tragă la poartă, să dea gol, să ia mingea şi să dribleze".
- Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a somat pe Gigi Becali, prin intermediul unei scrisori, pentru că a spus astă-iarnă că nu l-a transferat pe bulgarul Ivanov din cauza faptului că ar fi homosexual.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (30)
 •  10 Aprilie 2010, 13:49

bai oameni buni...stau si citesc comentarile voastre si ma intreb ce castigati ca va dati cu parerea de un blat sau altu...domnilor in caz ca nu vedeti bn in fiecare an campioana se stie de la inceputu turului....dc?? bani care sunt pusi in joc si interesele patronilor care sunt toti implicati...isi impart bani intre ei si federatie...nu mai fiti copii si priviti dincolo de apartente....va salut

 •  10 Aprilie 2010, 08:05
Postat de pe 09 Aprilie 2010, 09:20

auzi la el,steasua nu va recurge lametode extrafotbal;istice,ci doar rezultatul de pe teren a zis behaitorul.dar nenica,cazul bricheta l-ai uitat,dar valiza cu milioanele de euro pentru mituirea studentilor clujeni ai uitat-o?n-ati castigat atunci dreptul in cupele europene cu masa verde?

Tu esti tamp!t sau te prefaci numai? Nu cred ca te prefaci, din pacate. Mituirea studentilor clujeni? NU "prietene", aia nu poate fi mita decat in mintea lu' Morar, Muresan si a unor id!oti ca tine. Aaa, poate vrei sa spui ca intalnirea cu Pancu a lui Zamfir de la CFR de la Stana de Vale e mita, sau ce au declarat Bilica si Merlier dupa ce au plecat de la "U" si nu se sesizeaza nimeni sau autosesizeaza....

 •  09 Aprilie 2010, 12:34

ba stelistilor nu va umflati in pene ca ati castigat cu Bistrita ,deoarece am fost prezent la "fabulosul" meci pe care l-ati avut voi la Bistrita.Latovlevici nu stia cum sa mai stea capra ca sa treaca nicolita de el si fazele pot continua ..........deci daca nici asta nu o fost BLAT...(o sa vedeti voi cum i-a bistrita puncte la galati-care este echipa stelei)......FORZA DINAMO

Vezi toate comentariile (30)
Comentează