INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - OSASUNA 1-0

Real a învins-o "scurt" pe Osasuna » Stilul Mourinho

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Tehnicianul portughez şi-a pus deja amprenta la Madrid atît sportiv, cît şi vestimentar.

Jose Mourinho s-a impus repede în Spania. După 0-0 la Mallorca, a urmat sîmbătă un 1-0 pe "Bernabeu" contra Osasunei, o victorie "scurtă", care-l particularizează pe noul tehnician al Realului, adept în primul rînd al unei defensive de fier. Nu şi-a evidenţiat însă doar stilul de joc, ci şi pe cel vestimentar, datorită căruia face valuri atît de mari încît a ajuns să fie studiat de sus pînă jos de către specialişti.

"Nod personalizat"
Elegant, discret, clasic şi cosmopolit sînt caracteristicile ce definesc modul de a se îmbrăca al lui Mourinho. Din start se evidenţiază costumul de nuanţă mereu închisă, dar mai ales cămaşa, deschisă la ultimul nasture şi încadrată de o cravată strînsă lejer, cu nod mare, totuşi elegant.

Această alegere i-a încîntat pe spanioli, care au adoptat-o rapid. "Prin ultimul nasture desfăcut arată că-i un tip temperamental. În privinţa nodului, este personalizat. Chiar poate fi numit nodul Mourinho. Asortat la cămaşa descheiată sus şochează cu personalitatea polemică a lui Jose, dar el ştie că asta îl favorizează şi nu se înşală. În plus, dă bine la ceasul foarte elegant", a zis stilistul de la revista FHM.

Inel la modă
Accesoriul care sare imediat în ochi este inelul de la mîna stîngă. "Trădează cochetărie", a remarcat editorul de modă de la "Vanity Fair". Acesta a precizat că "e un exemplar în vogă. A devenit complementar bărbaţilor, care au început să acorde mare importanţă bijuteriilor antice".

Pantofi speciali
Tehnicianul Realului e încălţat la fiecare apariţie cu pantofi negri, din piele întoarsă. "Contrastează cu restul vestimentaţiei. Îi dau un aer de dezinvoltură, de naturaleţe, exact ceea ce caută Mourinho", a remarcat specialista de la revista de modă "Harper's Bazaar". Tot ea a specificat că pantofii se potrivesc la fix la cureaua din piele neagră cu cataramă mare, "o minunăţie" dintr-o "combinaţie vestimentară ce-l ajută pe Mourinho să se simtă foarte relaxat".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
pamparam
pamparam  •  14 Septembrie 2010, 00:06

o analiza a meciului era plictisitoare in comparatie cu analiza vestimentara fhm...multumim gspului pentru munca extraordinara pe care o face.voua va pasa de haine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează