INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Moratti a venit după Mourinho » Înapoi la Inter?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Patronul echipei lui Chivu vrea să profite de conflicul dintre portughez şi şefii Realului.

Jose Mourinho s-ar putea întoarce, după nici un an pe banca Realului, la Inter. Ştirea are suport. Nemaidorindu-l pe Rafa Benitez, a cărui demitere e iminentă, patronul milanez Massimo Moratti s-a dus luni la Madrid. Acolo s-a întîlnit şi cu portughezul, şi cu preşedintele "blanco", Florentino Perez, special pentru a tatona terenul.

Momentul n-a venit întîmplător. Moratti tocmai s-a contrat cu Benitez, iar Mourinho şi-a pus toată lumea în cap după ce a atacat nu doar arbitrajul cu FC Sevilla, ci şi pe managerul general Valdano, care "nu apără echipa şi se ascunde în spatele antrenorului". Imediat, el a fost ironizat de alţi tehnicieni ("E un plîngăcios", a zis valencianul Emery), însă şi urechiat de Perez, ce i-a transmis clar: "Valdano reprezintă cel mai bine imaginea clubului".

De aici "răceala" s-a accentuat, aşa cum reiese şi din figura lui Mourinho (foto, stînga, lîngă Florentino) la masa de sfîrşit de an, motiv pentru Moratti s-o speculeze ca să-l readucă pe cel ce a făcut "tripla" titlu-Cupă-Ligă în 2010 cu Inter.

"Jose a plecat de la Inter ca un soţ infidel, neavînd curajul să-i spună soţiei că are doar o aventură"
Massimo Moratti, patron Inter

Finanţează terorismul?
SPANIA. Cotidianul Maariv susţine că Israelul ar face presiuni asupra Barcelonei pentru a renunţa la contractul de sponsorizare cu Qatar Foundation. Motivul: fundaţia finanţează terorismul islamic, în special organizaţia Hamas. Qatar Foundation a semnat recent un contract de 165 milioane euro cu Barca: cîte 30 milioane pe sezon între 2011 şi 2016, plus 15 milioane pentru perioada rămasă din stagiunea în curs.

Miza pe data finalei CM 2010
SPANIA. Data finalei Mondialului din Africa de Sud, 11-7-10, e la mare preţ pentru jucătorii la tragerea loto care va avea loc astăzi. Întrucît respectiva zi i-a adus noroc "naţionalei", învingătoare în finala cu Olanda (1-0), foarte mulţi spanioli au înscris şi ei pe bilete numerele care compun data, cu speranţa că şansa le va surîde.

- MUTU poate fi o ţintă pentru Napoli, susţine impresarul Enrico Fedele. Altfel, Neil Warnock, managerul lui Queens Park Rangers, a negat orice interes pentru internaţionalul român.
- CASSANO  a semnat pînă-n 2014 cu Milan şi va încasa 2,8 milioane euro pe sezon. Banii datoraţi Realului, 5 milioane euro, vor fi plătiţi de "diavoli", de Sampdoria şi de jucător: fiecare cîte 1,7 milioane. Sosirea lui Antonio ar putea declanşa separarea de Ronaldinho.
- ANELKA şi Henry sînt singurii "cocoşi" care n-au renunţat la primele de la CM 2010, cîte 130.000 de euro de fiecare. Restul au semnat un act prin care se lipsesc de bani ca urmare a eliminării Franţei din faza grupelor.
- PERM s-a retras din prima ligă a Rusiei din cauza datoriilor: 4,12 milioane euro. FC Moscova procedase la fel în februarie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
star01
star01  •  22 Decembrie 2010, 10:31

ai dreptate,mare dreptate "rico"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează