INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Real acuză Barça de dopaj. Catalanii îi acţionează în instanţă pe madrileni

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 martie 2011 13:34

Real Madrid îi suspectează pe rivalii de la Barcelona că încalcă regulamentul competiţional. Astfel, clubul din capitala Spaniei va cere Federaţiei de Fotbal efectuarea unor controale antidoping, motivînd că actualele testări sînt unele superficiale.

Madrilenii doresc curăţarea Ligii spaniole de astfel de practici. Real nu înţelege care a fost rolul lui Eufemiano Fuentes la Valencia în perioada în care "liliecii" au cîştigat două campionate şi totodată de ce la Barcelona lucrează medici cu o "reputaţie îndoielnică".

Totodată, formaţia lui Jose Mourinho va depune tot la Federaţie o plîngere împotriva arbitrajelor care au dezavantajat direct sau indirect vicecampioana Spaniei.

Ca răspuns, clubul catalan a emis un comunicat prin care "îşi exprimă public indignarea faţă de acuzele referitoare la practicile de doping şi doreşte în acelaşi timp să dezaprobe astfel de atitudini care nu au nimic în comun şi care afectează imaginea unei competiţii sportive".

De aemenea, Barcelona a anunţat că va lua măsurile legale pentru a apăra onoarea clubului, a staff-ului tehnic, a jucătorilor şi a medicilor echipei, obiectiv pentru care este dispusă să meargă pînă în pînzele albe.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Europa League
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Liga 2
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”
Superliga
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”

„Cum adică să NU-l umilesc?” » Campioana Otilia Bădescu, interviu rar despre luptele pe muchie de paletă: „Chinezii au refuzat să mă pregătească, le-a fost frică!” + Ce mare regret are

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (11)
robbystyler17
robbystyler17  •  19 Martie 2011, 13:25

Cat de nerusinati Real Madrid, o echipa fara respect. Cand am auzit prima data ca "Jucatorii Barcelonei se dopeaza?!" am fost sigur ca acuzatiile vin din partea celor de la Real Madrid, cine altcineva putea fi, ... Ei stiu foarte bine ca nu au cum sa opreasca aceasta 'Echipa extraterestra' si s-au gandit la aceasta solutie rusinoasa din partea lor. In acest moment Real e la 30% din nivelul Barcelonei ca joc si nu au nici o sansa intr-un meci cu ei decat cu "anti-jocul" cel mai jenant mod de a practica acest sport...acest anti joc adeptul lui Mourinho, un om fara caracter, lipsit de bunele maniere, care dupa parerea mea nu se poate compara cu Pep Guardiola. RUSINE REAL M

vasiu_ioana_loredana
vasiu_ioana_loredana  •  15 Martie 2011, 02:52

Cred ca e rusinos ceea ce vrea sa faca madridul...vorbesc toata ziua de arbitraj, dar niciodata nu vad ce se gresheshte in contra barcelonei. cum in meciul arbitrul a "favorizat" pe sevilla, ziarele sportive ale realului au gasit repede o alta shtire cu care sa incerce sa murdareasca imaginea barcelonei. un arbitru poate sa gresheasca in orice moment, pentru ca sunt oameni, dar orcicum nu se scoate o lista cu greshelile astora cum a facut mourinho..eu ma tot gandesc dak el nu are rushine deloc..oricum, cred ca toti fanii BCN, multumim pt jocul care il ofera si incercam sa nu bagam in seama toate aberatiile...VISCA BARCA

lilianna16
lilianna16  •  14 Martie 2011, 22:57

Barcelona mes que un club!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează