FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Roş-albaştrii nu au mai încasat o primă din august 2010 » Steaua joacă gratis!

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 22:20

Roş-albaştrii nu au mai încasat nici o primă din luna august a anului trecut. "Eu nu premiez nonvaloarea, jucătorii nu mai iau bani pînă nu ajungem pe primele două locuri!", a anunţat Becali

Fotbaliştii stelişti au uitat de cînd nu au mai evoluat pentru bonusuri suplimentare! Din august anul trecut, adică de aproape opt luni, roş-albaştrii nu îşi încasează la final de lună decît salariul. "A trecut atîta timp, am şi uitat cum arată o primă! Bine că ne luăm măcar salariile! Are dreptate şi patronul, cînd nu ai rezultate, e greu să cîştigi bani în plus!", a mărturisit un jucător din Ghencea.

"Ajungeţi pe 2 şi luaţi bani!"
Becali a fixat şi momentul în care va reîncepe să-şi motiveze suplimentar fotbaliştii. "Pînă cînd echipa nu ajunge pe primele două locuri, adio bani! Păi, ce, eu sînt prost să îi plătesc şi echipa să fie pe şase? Faci performanţă, eşti răsplătit! Nu ai rezultate, la revedere!", a spus răspicat patronul stelist. Mai mult ca sigur, steliştii nu vor avea primă nici pentru derby-ul cu Dinamo, de pe 25 aprilie, din Ghencea.

Ultima oară cînd echipa din Ghencea a fost pe unul dintre primele două locuri a fost pe 29 august, cînd Steaua antrenată de Ilie Dumitrescu termina la egalitate cu Poli Timişoara şi era, pentru o etapă, a doua în Liga întîi. În acest moment, trupa din Ghencea este la 9 puncte în spatele ocupantelor primelor două poziţii, Poli şi Oţelul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (12)
mirceatat
mirceatat  •  15 Aprilie 2011, 10:48

Primele se dau la rezultate , nu la jocul modest de locurile 5-8 . Lasa ca le trece si isi revin ...dupaia vin si banii ! Ca are Ciobi` bani :P

cataie
cataie  •  15 Aprilie 2011, 09:55

Cred ca nu mai aveti ce sa scrieti daca tot bateti moneda pe chestiile astea.E FOARTE NORMAL SA NU LE DEA NICI O PRIMA ATATA TIMP CAT NU AU PERFORMANTE.Oare ziaristi astia uita ca fotbalisti astia au si salarii care oricum sant destul de mari pentru modul in care joaca?

nsanyi23
nsanyi23  •  15 Aprilie 2011, 09:42

Are dreptate Becali, cand fac performanta vor primii si prime.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează