FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Selymes, antrenorul echipei care poate arbitra lupta la titlu: "Vaslui stă bine individual, Oţelul e mai organizată"

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 16:44

Tibor Selymes susţine că nu este interesat de cine va cîştiga titlul în Liga 1, chiar dacă Astra va avea în acest final de campionat două meciuri care pot decide ordinea în clasament, cu Vaslui, etapa viitoare, şi cu Oţelul, în ultima rundă.


"Chiar nu mă interesează cine ia titlul anul acesta, indiferent că întîlnim două protagoniste care se luptă pentru campionat. Vom juca la victorie în ambele meciuri deşi întîlnim două formaţii complet diferite: Vaslui stă bine individual, în timp ce Oţelul este mai organizată şi mai echilibrată", a explicat Selymes.

După victoria în faţa Braşovului, scor 3-0, oficialii ploieşteni pregătesc deja următorul sezon. Gruparea finanţată de Ioan Niculae a reuşit să-l transfere deja pe Lucian Marinescu, de la Steaua, dar patronul ploieştenilor nu a reuşit să-l convingă pe Gigi Becali să-l cedeze şi pe argentinianul Pablo Brandan, care va rămîne în Ghencea.

"Marinescu şi Brandan sînt doi jucători interesanţi pentru Astra, fotbalişti de certă valoare", a spus antrenorul Tibor Selymes.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
marian_u
marian_u  •  06 Mai 2011, 02:13

bati pe vaslui apoi iei vacanta cu otelul; doar nu o sa-i strici bucuria lui dorinel!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează