FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Craiova a rămas fără golgeter » Subotici a fugit în Scoţia!

Cu 5 goluri în 16 meciuri,
Subotici a fost golgeterul
Științei în sezonul trecut
Cu 5 goluri în 16 meciuri, Subotici a fost golgeterul Științei în sezonul trecut

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 22:13

Golgeterul Ştiinţei din sezonul trecut dă probe de joc la St. Johnstone fără acceptul oltenilor, care îl aşteaptă de o săptămînă la pregătiri.


Craiova a intrat în conflict şi cu singurul stranier al ei, bosniaco-elveţianul Danijel Subotici. Atacantul de 22 de ani trebuia să se prezinte pe 4 iulie la reunire, însă n-a fost de găsit. Ulterior, şefii Universităţii au descoperit că fotbalistul se află în probe de joc la gruparea scoţiană St. Johnstone, pentru care a şi bifat deja un meci amical.

"Nu-l înţeleg pe acest băiat. Nu are acceptul clubului, trebuie să se întoarcă urgent! Mai are 3 ani contract cu Craiova!", a reacţionat Adrian Mititelu. Patronul oltean a trebuit să plătească o clauză de 250.000 de euro în urmă cu două luni ca să-i prelungească automat contractul lui Subotici. Fostul atacant al lui Portsmouth a fost adus în iarnă gratis de Laurenţiu Reghecampf la propunerea lui Nicolo Napoli.

"Iancu şi Roşca sînt nişte nulităţi!"
Ilie Balaci îi atacă dur pe şefii clubului care a retrogradat din nou după cinci ani în Liga I. "Cum se poate ca Universitatea să fie condusă de oameni de talia lui Marcel Iancu şi Vlad Roşca? Ăştia sînt nişte nulităţi! E clar că sînt de vină pentru situaţia în care s-a ajuns. Eu iubesc echipa asta, dar cu ei la conducere nici nu mă uit spre stadion cînd trec prin Craiova, în aşa hal m-au adus. N-au nimic în comun cu fotbalul, nici cu Universitatea!", a spus Balaci despre preşedintele şi vicepreşedintele Craiovei. (Ionuţ Curea)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  12 Iulie 2011, 13:13

pe mine nu ma mira ca subotici nu mai vrea la craiova pe mine ma mira cam cat de mic poate fi creierul si ce se poate gasi in capul unuia fie ca are 17,18 ,20,22 de ani sa stea la craiova pe stoica il inteleg el a terminat cu fotbalul de cand piturca nu a mai putut minti frf-ul si fotbalul cu convocarea acestui taietor de lemne dar restul ? de ce sa nu pleci vazand cu ochii la un club serios chiar si de liga 3 sau in strainatate craiova a disparut deja astia care mai cred ca va mai exista vreodata cu adevarat echipa asta sunt de aia care se duc an de an la mormantul lui ceausescu si spera ca va invia craiova a murit frf-ul poate sa le curme suferinta

iulian70
iulian70  •  11 Iulie 2011, 13:05

bv bv bv bv gata cu craiova se termina pe 13 . nu o sa mai fie ca mititelu NU are BANI ,E FALIT. DACA NU ASCULTA SA SE RETRAGA ACUM NU O SA MAI CASTIGE NIMIC DE PE URMA LA JUCATORI. DE SAR TERMINA ODATA CE BINE AR FI CA NE-AM SATURAT NUMAI IN B SI DE SCANDALURI..SI TOTI JUCATORI O SA FI LIBERI DE CONTRACT.

rorika
rorika  •  11 Iulie 2011, 12:55

baiat destept

Vezi toate comentariile (6)
Comentează