FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Chivorchian dezvăluie: "Contra a fost favorit pentru a sta pe banca lui Poli"

Cosmin Contra l-a lăsat să aştepte pe Chivorchian
Cosmin Contra l-a lăsat să aştepte pe Chivorchian

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 11:44

"Guriţă" a fost în pole position pentru a sta pe banca Timişoarei, dar fostul internaţional a întîrziat cu răspunsul final.


Gheorghe Chivorchian a dezvăluit într-o conferinţă de presă că favorit pentru a prelua postul de antrenor al Timişoarei a fost chiar Cosmin Contra: "Am avut ideea de a-l aduce pe Cosmin pe bancă şi i-am explicat că ar fi imposibil să aduc jucătorul Contra. I-am spus că tehnicianul Contra este la început de drum şi i-am dat exemplu pe unii colegi de-ai săi de generaţie care au pornit de jos şi au avut rezultate bune. Eu am aşteptat un răspuns, dar a preferat sa nu îl mai dea", a explicat Chivorchian.

Acesta a explicat de ce a ales ca în vinal să se bazeze pe un grup de antrenori din propriul club: "De fiecare dată cînd Vali Velcea a preluat echipa, el nu a luat-o de la zero ci din mers. Sperăm să ne ducă în prima ligă, unde ne este locul. L-am vrut şi pe Roti pentru că a fost unul dintre marii jucători ai României şi un antrenor care a îndeplinit orice sarcină pe care a primit-o", a completat Chivorchian.

Directorul general al bănăţenilor a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a ales să lucreze cu Ciprian Panait: "Am dus o luptă cu mine pentru aducerea lui Ciprian Panait. Am mai lucrat împreună la Bacău şi mă gîndeam că s-ar interpreta, dar nu aduc un no name ci un copil valoros, un doctorand care la FRF este lector pentru antrenorii care obţin licenţa A şi B", a concluzionat Chivorchian.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
caraspoli
caraspoli  •  31 August 2011, 11:22

eu sincer nu inteleg cum pot,iancu si chivorchian,sa spuna asemenea minciuni.Vezi de aia am ajuns sa jucam cu fortuna covaci

dinoviola
dinoviola  •  18 August 2011, 17:50

vreau sa cred ca mi se permite sa fiu sceptic in privinta declaratiilor acestui mare, imens , incomensurabil conducator de club.....dupa ce i-a retrogradat pe fcm.Bacau a venit la noi si este la fel de mare conducator.Probabil a fost adus pt parghiile ce le are pe la frf...insa ce drek de parghii a avut daca am ajuns intr-o astfel de situatie?Am sperat dupa porcariile prin care am trecut ca se va schimba ceva in organigrama clubului pt ca cineva trebuia sa fie vinovat pt ceea ce s-a intamplat.....NICIODATA nu am sa pun cuvantul lui Cosmin contra acestui mare smecheras.Refuz sa cred asemenea bazaconii.

reality
reality  •  18 August 2011, 14:37

Ia auzi tupeu pe Chivorchian, poi nah.... ce spune Contra in 29.07.2011 la ora 21:11 conform GSP - Contra: "Nu am primit nici o ofertă de la Timişoara, aş prelua echipa dacă ar exista stabilitate". Deci domnule Chivorchian, amesteci cu foarte mare arta si abilitate minciuna cu adevarul, e chiar greu sa imi dau seama unde se termina minciuna si unde incepe adevarul. Velcea saracu e ca roata de rezerva de la masina, daca e pe pana echipa se pune roata de rezerva.... he he, naspa ce sa zic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează