FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Ultimul atac al lui Mititelu a dezmorţit dosarul » Dănănae, Fl. Costea, Prepeliţă şi Dorel Stoica la DNA

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 13:16

UPDATE // Adrian Mititelu ar putea fi chemat din nou la DNA, luni dimineaţă, pentru a da amănunte despre ultimele documente pe care le are. De asemenea, Dănănae, Florin Costea, Prepeliţă şi Dorel Stoica vor fi chemaţi luni, în calitate de martori, în dosarul Dezafilierii Universităţii Craiova.
..................................................
Aflat în plin război cu forurile de conducere ale fotbalului românesc, Adrian Mititelu a organizat astăzi o conferinţă de presă prin care a ţinut să facă anumite precizări referitoare la dezafilierea Universităţii Craiova.

"Am făcut drumuri în ţară, afară, şi am făcut rost de documente pe care nici nu speram să le am. Am simţit de la început că este un complot împotriva Universităţii Craiova. Vom demonstra fără dubii că am avut de-a face cu un grup organizat, premeditat, care voia să distrugă clubul Universitea Craiova şi să ia cei 40 de jucători talentaţi ai acestei echipe.

Sînt probe, vor urma şi altele, finalul deja îl cunosc cei care au săvîrşit toate nedreptăţile. Craiova se va întoarce cînd Dragomir şi Sandu vor fi închişi.

În FRF se află un cuib de oameni care au reuşit să monopolizeze acest for, l-au transformat din for public în for privat, cu interese meschine şi contradictorii cu interesele generale ale fotbalului românesc.

Avem un document trimis de FIFA în ianuarie 2011, care a solicitat FRF să revizuiască statutul acesteia, din cauza prevederilor abuzive. FRF, prin Mircea Sandu, a ţinut acest document ascuns şi nu a ţinut cont de el decît parţial. Au rămas în continuare cu prevederile care au vrut ei în punctele-cheie. Sînt foarte multe ilegalităţi în fotbalul românesc. Au fost cerinţe exprese şi cîteva recomandări către FRF, dar nu s-a ţinut cont de nimic.

FIFA a cerut Federaţiei să elimine un articol din statut, iar Mircea Sandu a spus că forul european a cerut să ne desfiinţeze pe noi. FRF este în culpă fără tăgadă. Acest document nu a fost nici măcar adus la cunoştinţa membrilor Comitetului Executiv.

Pe 9 mai, FRF a scos excluderea din noul statut. S-au încadrat, au executat ordinul FIFA, pentru că nu era vorba de recomandare aici. Deşi au schimbat articolul, pe 20 iulie l-au pus în aplicare. Mai puteţi să spuneţi că există bună credinţă în aşa ceva?

Am contestat Adunarea Generală a Ligii de luni, care a fost ilegală. A fost o vagabonţeală şi nu va produce nici un efect. Noi vom comunica în zilele următoare situaţia de la Ligă către UEFA.

În mod normal, Sandu şi Dragomir nu îşi mai pot exercita funcţiile. Ar fi o blasfemie dacă se va întîmpla altfel. Ar trebui şi Ministerul Sportului să se autosesizeze, pentru că ei au încălcat grav legile ţării. Aceste documente pe care vi le-am prezentat le are şi Parchetul.

Sandu şi Dragomir au fost tandem, tandem vor rămîne. Dar infracţiunile mai agravante sînt în cazul lui Mircea Sandu. Iar un infractor important este Stîngaciu Adrian, care a minţit şi denaturat multe lucruri", a spus Adrian Mititelu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
Stranieri
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Fitness
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”
Europa League
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (51)
microbistroman
microbistroman  •  20 Ianuarie 2012, 19:05
Postat de aldo_m pe 20 Ianuarie 2012, 17:36

oameni ca mititelu n-ar trebui sa se reproduca asta trebuia castrat -deci l-a bagat la puscarie pe cornel penescu si asta saracu n-avea treaba cu retrogradarea craiovei l-a bagat la puscarie pe solomon si nici asta n-avea treaba cu retorogradarea A RETROGARDAT UNIVERSITATEA PRIN INCOMPETENTA ,pai daca el reclama pe toata lumea ,ok profesie SIFONAR dara asta trebuie castrat , OAMENI CA ASTA NU TREBUIE SA SE MAI NASCA SAU SA SE REPRODUCA PE PAMANTUL OLTENIEI ,trebuie gazat sau spanzurat cu sarma ghimpata pt prostie ,turnatore si jigodenie umana

Iti tremura curu de frica javra ordinara. Mititelu n-a bagat pe nimeni la racoare, nici nu putea baga pe nimeni in afara de el insusi. Au incercat altii dar au avut mai putin succes decat au procurorii cu sandu si dragomir. penescu si solomon s-au bagat singuri la parnaie pt ca sunt niste hoti si criminali. Abia astept sa-i vina randul si lui Borcea si Dinamo sa fie retrogradata pentru blaturile pe care le face de jumate de secol. Vine si vremea lui Borcica stati linistiti ca noua conducere libera FRF si LPF o sa ia masuri impotriva celor care umbla cu sampanii pe la arbitri.

petrusm
petrusm  •  20 Ianuarie 2012, 18:22

O LIGA DE FOTBAL FARA CUCUVEAUA CORLEONE . O FEDERATIE FARA ,,NAS,, CATIVA FOSTI IMPRESARI SI PSEUDOIMPRESARI TRECVUTI LA INDEX... FOTBAL ADEVARAT CU ARBITRII CORECTI , NEMANIPULATI DE CONDUCATORI... MILIOANE DE SPECTATORI IN PLUS LA MECIURILE DE FOTBAL.. FOTBAL ADEVARAT ,ECHIPE FRUMOASE .. UNIVERSITATEA CRAIOVA ,CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI DIN NOU PE STADIOANE . AR PUTEA FI TOATE ACESTE LUCRURI DACA MITITELU ARE DREPTATE SI CEI 40 DE JUCATORI LUATI CU JAPCA AR REPREZENTA ASA CUM ESTE FIRESC PATRIMONIUL STIINTEI CRAIOVA . SA DEA DOMNUL ASA SA FIE ...ORICUM NU POTI DEPOSEDA O SOCIETATE DE BUNURILE SALE FARA SA PLATESTI CONTRAVALOAREA ...ORACOLU SI NASUL TREBUIE SA EXPLICE MECANISM

negoescualex
negoescualex  •  20 Ianuarie 2012, 17:43
Postat de imperator pe 20 Ianuarie 2012, 16:44

negoiescule , acu pe bune , poate cä nu toti , dar multi vä credeti un fel de Pashe ! :))

si tu ce te crezi de iti permiti sa jignesti pe absolut toata lumea cum ai chef in functie de cum bate vantul? din pacate mi-ai demonstrat nou ca nu esti de cat un frustrat cu foarte mult timp liber! gandeste inainte sa scrii ceva!prost nu esti, dar prin vorbele tale dai dovada de foarte multe ori de o viziune limitata!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează