FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea explică de ce a insistat pentru Nasser Menassel

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2012 18:06

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat la Tribunalul Bucureşti, unde a fost prezent în calitate de inculpat în dosarul transferurilor, că antrenorul Liviu Ciobotariu este cel care l-a dorit la echipă pe Nasser Menassel, jucător pe care l-a avut elev şi la CS Otopeni.

"Toţi jucătoriii care vin la Dinamo sînt ceruţi de Ciobotariu. El a lucrat cu Menassel la Otopeni şi l-a dorit foarte mult", a spus Borcea.

Mijlocaşul francez Nasser Menassel, care a evoluat ultima oară la Universitatea Cluj, se antrenează începînd de marţi alături de lotul pregătit de antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu, în cantonamentul din Antalya. Jucătorul francez a sosit luni seară, în cantonamentul dinamoviştilor de la "Papillon Belvil".

Menassel, în vîrstă de 28 de ani, a mai evoluat la Grenoble, Rodez, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

Cataclism în fotbalul românesc? » "Sandu vrea să-şi dea demisia! Comitetul Executiv intră în ilegalitate!"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (4)
l0gan_1
l0gan_1  •  24 Ianuarie 2012, 21:26

revin cu o intrbare si daca insista ptr sepsi si goga ii aduci?:d

l0gan_1
l0gan_1  •  24 Ianuarie 2012, 19:45

poi daca altceva nu aduceti se bucura saracu la putinu care il oferiti!!!!!daca pierdem titlu asta o sa fie din cauza lui borcea si badea!!astea sunt transferuri ma?noua ne trebe fundasi voi a ti adus mijlocasi !!!!!

ionut.07
ionut.07  •  24 Ianuarie 2012, 19:25

Ma fratilor,voi dati aceeasi stire de 2-3 ori.E clar ca n-aveti subiecte.Menassel e peste Patrascu si Stoica.Ca putea fi luat Seto de la Astra,asta tine de lipsa unei dorinte de performante si invesitii a actionarilor.Dinamo are o campanie de transferuri mai slaba doar din punctul de vedere al publicitatii.Nu ni s-au spus ce-au mancat jucatorii transferati si nici n-au devenit vedete peste noapte,asa cum s-a intamplat in cazul altor echipe,ca doar presa e "obiectiva".Daca Ciobi va avea o doza mai mare de curaj,in a2a parte a camp.si va folosi tinerii nu cred ca vom avea treaba.In rest,celelalte 3 transferuri(Curtean,Stratila,Matei)e clar ca sunt utile si nu sunt "petarde"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează