INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETAFE - REAL MADRID 0-1

VIDEO Pepe a comis-o iar: henţ de penalty neacordat cu Getafe

Momentul în care Pepe a blocat balonul cu mîna
Momentul în care Pepe a blocat balonul cu mîna

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 11:58

Aproape că nu este meci în care Pepe să nu fie implicat într-un scandal sau măcar în vreo fază polemică. Aşa s-a întîmplat şi în minutul 75 al partidei cîştigate de Real pe terenul lui Getafe, 1-0 (Sergio Ramos '18).

De data aceasta n-a lovit şi nici n-a călcat pe nimeni: la un şut expediat de Diego Castro din interiorul careului, fundaşul madrilen a respins evident mingea cu mîna dreaptă.

Vezi mai jos un video cu henţul lui Pepe.

Cum balonul se îndrepta spre poartă, portughezul ar fi trebuit eliminat, iar Getafe să beneficieze de penalty. ”Centralul” Ayza Gamez nu a dictat nimic, iar Pepe şi Real au scăpat cu faţa curată dintr-o fază care putea schimba soarta disputei.

”Eu nu am văzut faza, nu pot spune nimic”, a declarat secundul Realului, Aitor Karanka, prezent la conferinţa de presă în locul lui Jose Mourinho. Cotidianul madrilen  ”Marca” a notat însă că ”a fost henţ clar, trebuia să se acorde penalty”.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (32)
sakazuke
sakazuke  •  05 Februarie 2012, 15:50
Postat de miky198 pe 05 Februarie 2012, 15:18

Acu ce sa faca si ei? Tu daca tii cu RM si erai jurnalist poate faceai la fel:)) E vina lu' Barca ca lumea ii apreciaza jocul si caracterul oamenilor din tot clubu'?:))

frustarea lor de fani barca ii face sa faca aceste articole cu tenta anti-madrid :))

sakazuke
sakazuke  •  05 Februarie 2012, 15:47

uiiiiiiii ce fumega fani lui barca si tipa ....hentz hentz,penalty...... asta afost atat de penalty ca cele 2 din returul din cupa la abidal si busquets( acolo tipau nu e intentie ). dece nu tipati de faza cu ozil cand scapa singur si tores il opreste ca ultim aparator ( rosu direct), dece nu vb de penalty a lui cata diaz la cristiano??? sau dece nu vb de o faza cat de cat identica cand trage cristiano si il atinge pe masilela in manain careu???? astea nu va intereseaza nu?????

kexor
kexor  •  05 Februarie 2012, 15:46
Postat de miky198 pe 05 Februarie 2012, 15:20

Tocmai iti sugerasem sa vezi (daca ai curiozitatea) ce au declarat Pep si Thiago cand au fost intrebati cu faza cu Pinto......raspunsul lui (Ka)Karanka e din discursurile lui Mou......cand e in fav RM spun ca n-au vazut cand este in defavoarea lor (oare de fiecare data?!) incep cu POR QUE?!......in rest ce CREDEM EU SAU TU....e fix 0....ca la noi se uita 100-200 de "speriati" ca noi si ne dam cu parerea pe aici.....pe aia ii vede toata planeta si isi dau seama de felul lor.......oricum adevaru' e mereu pe la mijloc dar sa acuzi Barca ca a luat 13 din 16 trofee (nu stiu cate spui tu cu arbitrii) e cam prea mult....parerea mea....mai ales cand vezi un Pepe ce face meci de meci:))

Spre comparatie de Rossel...Karanka macar nu a pus presiune pe arbitrii...intra pe youtube sa vezi pe canalul lbbva ce a declarat Soldado de Barcelona si de Rossel si apoi mai discutam....eu nu am vazut vreodata vreun jucator din tabara adversa sa se planga ca Realul a fost ajutata de arbitrii in schimb de Barcelona da....asa ca tu daca esti fan barcelona fi mai obiectiv ca nu strica...exemple sunt multe Ballack Drogba Sneijder Van Persie si nu numai Realul s-a plans asa cum zici tu...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează