FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roş-albii speră să păstreze măcar unul dintre cei doi fundaşi stînga veniţi în probe: "Poate iese unul din doi!"

Andrei Sidorenkov (stînga) şi David Lazari (dreapta)
Andrei Sidorenkov (stînga) şi David Lazari (dreapta)

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 23:37

Brazilianul Lazari şi estonianul Sidorenkov vor juca şi diseară în partida cu Ludogoreţ.

Brazilianul David Rafael Lazari, 22 de ani, şi estonianul Andrei Sidorenkov, 27 de ani, s-au antrenat ieri dimineaţă sub comanda lui Liviu Ciobotariu, aşa cum a anunţat în exclusivitate Gazeta. Cei doi sînt în probe, sînt liberi de contract, iar "cîinii" speră că vor reuşi să păstreze măcar unul dintre ei. "Poate fac furori în amicalul cu Ludogoreţ şi atunci dăm lovitura. Referinţele sînt bune, acum să arate pe «muşama» ce pot!", au afirmat şefii roş-albilor.

Antrenamentul de ieri a fost fizic, însă cei doi n-au cîrtit nici un moment. "Par pregătiţi", au mai zis dinamoviştii, care îl strigă deja pe sud-american "Cocoşul" din cauza coafurii sale.

Lazari a jucat ultima dată la Dinamo Brest, în Belarus, iar Sidorenkov, internaţional estonian, cu 20 de selecţii, a evoluat pentru Viborg, în liga secundă daneză. Cei doi vor fi testaţi azi, de la ora 18:00, cu liderul Bulgariei, Ludogoreţ, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1.

Veste bună pentru Mărkuş

Cu umărul dislocat în finalul meciului cu ŢSKA Sofia (2-1), Adrian Mărkuş a avut parte de o noapte de miercuri spre joi îngrozitoare, dar ieri şi-a mai revenit cînd a primit o veste bună de la şefii "cîinilor". Dinamo l-a cumpărat definitiv de la FC Bihor, iar atacantul de 19 ani a semnat un contract pe 5 ani cu alb-roşii. Ieri a fost şi la spital, unde unde a fost verificat în amănunt şi i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Veste bună, probabil că nu va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă turneul din Antalya pare încheiat pentru el.

Ori Mioveni, ori Sibiu
Bogdan Pătraşcu s-a întors ieri în ţară pentru a-şi clarifica situaţia contractuală. Mijlocaşul central nu mai intră, momentan, în planurile lui Ciobotariu, de aceea va discuta cu Nicolae Badea vizavi de ceea ce va face, mai ales că este în ultimele 6 luni de acord cu roş-albii. "Bebe" ar putea pleca la Voinţa Sibiu sau la Mioveni, echipe interesate de el.

"Mi-ar plăcea să confirm la Dinamo Bucureşti. Am încredere că voi face meciuri bune" ( David Lazari)

"Dinamo e un nume mare în Europa, de aceea am ales să vin în teste. M-aş putea adapta imediat" (Andrei Sidorenkov)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
terminatorul2
terminatorul2  •  10 Februarie 2012, 13:52
Postat de biancorossi pe 10 Februarie 2012, 09:47

ii vine randul. daca va fi oprit in lot, nu miscati pe dreapta, va haleste la protap.

Bai , ala este tot fundas stinga.

bagadel1990
bagadel1990  •  10 Februarie 2012, 11:07

sper k dinamo sa ii transfere pe camerunezul ebongue si pe brasilianul david lazari pentru k sunt niste fotbalisti buni,asta e parerea mea si cred k ar ajuta pe clubul dinamo bucuresti la castigarea titlului.

zidane92
zidane92  •  10 Februarie 2012, 10:40
Postat de redbuldog pe 10 Februarie 2012, 09:55

Da Markus mi-a placut..!Bataios,insistent a tras la poarta la prima atingere de balon de cum a intrat pe teren,are stofa pustiul..acum depinde de Ciobi si fekalyoti,sa nu uitam ca joaca pe stanga unde Alexe pare fixat drept titular!De la mijloc in sus si viitorul incepe sa sune bine..dar cum ramane cu apararea si mai ales partea stanga !?

ce stanga joaca markus ma e atacant central toata ziua se bate cu niculae si tucudean pe stanga sunt alexe si curtean

Vezi toate comentariile (10)
Comentează