FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU-DINAMO 0-1

Marius Niculae: ”Nu trebuie să fim prieteni cu antrenorii, toţi să ne facem datoria”

Marius Niculae a marcat un gol foarte important mai ales pentru moralul lui Dinamo
Marius Niculae a marcat un gol foarte important mai ales pentru moralul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 21:03

Autor al golului cu care Dinamo a învins la Sibiu (1-0), Marius Niculae îşi doreşte ca noul triumf, primul după trei etape, să reprezinte un nou început pentru formaţia din ”Ştefan cel Mare”.

”E o victorie importantă, fiindcă am suferit mult în ultimele meciuri. Sper că ne-am revenit şi vom redeveni echipa din tur”, a zis căpitanul roş-albilor la ”DigiSport Special”. Tot el a precizat: ”S-a simţit şi la noi oboseala. Toată echipa merită felicitări, nu doar Naumovski. El nu şi-a făcut decît datoria. Şi Bălgrădean ne-a ajutat foarte mult în tur”.

”Cu o victorie nu se face primăvară. Trebuie să cîştigăm totul pînă la capăt”
Marius Niculae, atacant Dinamo

În privinţa relaţiei cu Bonetti, Niculae a indicat: ”Nu trebuie să fim prieteni cu antrenorii, doar să ne facem datoria. Să ne respectăm unii pe alţii. Fiecare să-şi facă treaba lui atîta timp cît avem un obiectiv comun. Toţi să fim cu gîndul numai la victorie pentru a avea un moral foarte bun pentru finala Cupei. E foarte, foarte important să obţinem acest trofeu”.

”Bonetti ne-a zis la pauză să menţinem acelaşi tempo, să fim atenţi în apărare şi să încercăm să marcăm şi în a doua repriză”
Marius Niculae, atacant Dinamo

Cît despre viitor, Marius a zis: ”Nu mai e nici un meci uşor în Liga 1, sînt foarte mult surprize. Nici cu Mioveni nu va fi simplu. Contează foarte mult pe ce loc ne clasăm la final, e prestigiul nostru în joc, plus că vin bani pentru club. Cu Steaua va fi foarte important pentru noi şi pentru fani, mai ales. Pe Naţional Arena va fi un spectacol, sperăm noi, atît pe teren, cît şi în tribune”.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
caine_
caine_  •  09 Mai 2012, 09:45

Mai sunt si jucatori care gandesc normal la Dinamo

bandoleros
bandoleros  •  08 Mai 2012, 21:19

”E o victorie importantă, fiindcă am suferit mult în ultimele meciuri. Sper că ne-am revenit şi vom redeveni echipa din tur”, ba karateka mai sant 3 meciuri si se termina campionatu, la ce sa va reveniti? acum la spartul targului?

imperator
imperator  •  08 Mai 2012, 21:16

Pai chiar ca cu totii , inclusiv Cristi Balaj , ui ca il cheama ca pe Borcea ! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează