INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN KRASNODAR

Dan Petrescu ar reveni în ţară: "Steaua şi naţionala mă tentează mai mult decît Anglia"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 18:29

Dan Petrescu, antrenorul lui Kuban Krasnodar, a explicat de ce nu va pleca prea curînd de pe banca ruşilor.

"Nu sînt disperat să plec. 99,99% rămîn la Kuban. Nu mulţi antrenori din Italia, Anglia sau Spania au salariul pe care îl am eu în Rusia. Poate doar în cazul în care vine o ofertă de la o echipă mare.

Mă simt bine la Kuban şi aş vrea să mai rămîn măcar un an. Patronul mi-a promis că vom aduce la echipă 4-5 jucători de mare valoare. S-a vorbit mult despre Anglia, dar mai degrabă aş veni la naţională sau la Steaua. Ca să ajung la Chelsea trebuie să fac ceva senzaţional", a spus Dan Petrescu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Acesta a vorbit şi despre ediţia recent încheiată din campionatul Rusiei, pe care Kuban a terminat-o pe 8: "Nivelul de joc e foarte bun în Rusia, chiar şi în liga secundă. Am avut noroc cînd am promovat, nu eram foarte organizaţi. M-a surprins locul 6 din campionat, dar apoi am avut ghinion în play-off.

Am făcut nouă egaluri şi nici nu ne-am întărit. L-am pierdut pe Davydov şi asta l-a afectat şi pe Traore, pentru că erau concurenţi în atac. Lacina are nevoie de presiune ca să joace bine".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (21)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Mai 2012, 15:11

Daaaa, te asteapta Rapidul, doar ai pupat steagul ! As vrea sa te intreb, "clovn de Urziceni", unde ai vazut tu 20 000 de scaune goale la finala cupei ?! Nu o sa ajungi niciodata la o echipa mare pentru esti infatuat, arogant si prost crescut ca si cei mai buni prieteni ai tai ! Iar cu Urziceni nu castigai niciodata daca altii nu iti aranjau dinainte lucrurile ! Acum ai si jucatori ! Castiga campionatul si contrazice-ma , sa vedem esti in stare ? Ce ? Sa vina MM-ul sa va tavaliti impreuna ? Sa faceti impreuna presiuni catre presa Liga, Federatie ? Era bun un Bucsaru ca mai vorbea cu Costica Vilcea, cu ...daaa, Biasco o sa se tranteasca restul rezolv.... Sa vorbeasca Popescu cu Nada

onlinepariurisportive
onlinepariurisportive  •  29 Mai 2012, 01:07

Concurs Pariuri Sportive Roland Garros - 300 euro - www.onlinepariurisportive.ro Bonus 5 euro fara depunere la poker - www.onlinepariurisportive.ro/party-poker-5-euro-bonus-fara-depunere

microbitspursange
microbitspursange  •  29 Mai 2012, 00:42

Povesti , povesti . din pacate la steaua nu reztita oamenii cu coloana vertebrala .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close