FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Venirea lui Reja la CFR, în impas! » Reacţie halucinantă a italianului pentru GSP.ro: "Nu vin la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 14:44

UPDATE/ Negocierile cu Reja au intrat în impas! Se pare că antrenorul italian a dorit să introducă o clauză în contract conform căreia poate pleca oricînd dacă primeşte o ofertă din Serie A. Paszkany nu vrea să accepte această cerere.

Contactat telefonic de reporterii GSP, Edoardo Reja (67 de ani) a acordat un interviu, dar spune că nu ştie nimic de CFR şi anunţă că a negociat în trecut cu Vasluiul lui Porumboiu.

Chiar dacă surse susţin că a fost la Cluj pentru a negocia cu şefii lui CFR, Reja neagă şi a oferit o reacţie halucinantă.

- Mister Reja, bună dimineaţa, vă deranjez de la Gazeta Sporturilor din România...
- Ma nooo, iarăşi aceeaşi poveste? Am tot spus în aceste zile că nu ştiu nimic de venirea mea la Vaslui! Am dat aceste explicaţii şi celor de la Sky din Italia şi nu ştiu de unde a apărut această informaţie. Nu semnez cu Vaslui!

- Staţi o secundă, în România se vorbeşte...
- Nu ştiu ce se vorbeşte! Eu cu Vaslui nu am avut niciun contact. Ştiu că la un moment dat s-au interesat de serviciile mele, dacă sînt liber şi dacă pot discuta, s-au interesat de modul meu de a lucra, dar nu am avut niciodată contact direct cu ei. Nu a fost nici măcar o discuţie.

- Domnule Reja. Eu v-am sunat pentru că în România există informaţia că veţi fi noul antrenor al CFR-ului.
- Nu înţeleg. Cum adică la CFR?

- În România se vorbeşte că sînteţi noul antrenor al CFR-ului, nu al Vasluiului?
- Eh, pe asta chiar nu o ştiam. Oricum, situaţia este aceeaşi. Nu am discutat cu absolut nimeni de la CFR, acum aflu în premieră. Chiar nu ştiu de unde vin aceste informaţii.

Reja a pregătit doar echipe din primele două ligi italiene în ultimii 20 de ani, plus Hajduk Split pentru o scurtă perioadă: printre ele se regăsesc şi AC Torino, Genoa, Cagliari, Catania, Brescia sau Lecce. Reja nu a stat însă prea mult la aceste formaţii, din 1992 pregătind nu mai puţin de 12 echipe. Doar la Napoli a antrenat mai mult, între 2005 şi 2009.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (49)
spivak
spivak  •  24 Octombrie 2012, 17:50

Încă o halucinaţie.

skrilla
skrilla  •  24 Octombrie 2012, 17:08
Postat de jaguaarr pe 24 Octombrie 2012, 12:13

si tu ar trebui sa mai inveti putin limba romana... nici un? se scrie impreunat de cativa ani amice.nu mai critica pe altii,cand tu...

Nu nu, tu ar trebui sa inveti cand se scrie impreuna si cand se scrie dezlegat.

djamorphis
djamorphis  •  24 Octombrie 2012, 16:26
Postat de botizan pe 24 Octombrie 2012, 14:57

Hai scuteste-ma .... la feminin cum e ? Nicio ? :)) ... nu am vazut in viata mea asa ceva , eu la scoala am invatat nici un si nici o si asa scriu PUNCT

In contextul in care ai scris "nici un" este corect, insa exista si cazuri in care se scrie niciun cum a spus Jaguarr.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează