FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - OŢELUL 4-0

Au şters pe jos cu Galaţiul! » Rapidul a făcut scor în amicalul cu fosta campioană a României: 4-0!

Herea continuă să aibă
Herea continuă să aibă "lipici" la gol

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 18:56

Giuleştenii joacă din ce în ce mai bine. Ieri, nu i-a dat nici o şansă fostei campioane a României.

În insolvenţă şi fără mulţi jucători din turul campionatului, Rapid continuă să uimească! Ieri, elevii lui Rada au început excelent partida cu Oţelul şi au deschis scorul încă din primul sfert de oră printr-o acţiune frumoasă a lui Ştefan Grigorie, încheiată cu o "scăriţă" peste Grahovac (14).

Portarul bosniac a greşit apoi la golul de 2-0, din minutul 18. Roman a centrat pentru Abrudan, iar Grahovac nu a reuşit să reţină "capul" fundaşului rapidist. Debusolaţi, moldovenii au fost băgaţi în şedinţă de Grigoraş, dar nici după pauză nu şi-au arevenit.

"Dubla" lui Herea
"Grădiniţa" din Grant a continuat recitalul şi a mai marcat de două ori în mitanul secund. Mai întîi, acelaşi Grigorie a recuperat o minge şi i-a pasat lui Herea, care a îndeplinit o formalitatea pentru un scor de forfait (70). Tot Herea s-a evidenţiat şi-n primul minut al prelungilor şi a mai dat încă o "scăriţă" peste veteranul Brăneţ.

"Sîntem pregătiţi, ne dorim să începem cît mai repede returul! Obiectivul nostru e să cîştigăm fiecare meci în parte, să terminăm în primele locuri, chiar dacă o să fie dificil" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

4 victorii a obţinut Rapid în cantonamentul din Spania: 1-0 cu Guangzhou Evergrande, 1-0 cu Rubin Kazan, 3-1 cu Lech Poznan şi 4-0 cu Oţelul

Rapid - Oţelul Galaţi 4-0
Au marcat: Grigorie (14), Abrudan (18), Herea (70, 90+1)

Rapid: Pecanha (Drăghia, 81) - I. Voicu, Abrudan (Dăescu, 66), Oros (Wallace, 66), N. Vasile (Mardare, 53) - N. Grigore - M. Roman (A. Matei, 46), Grigorie (Ad. Grigore, 71), Herea, Ciolacu (Al. Coman, 46) - Pancu (C. Păun, 63). Antrenor: Marian Rada

Oţelul (prima repriză): Grahovac - Cojoc, Z. Ljubinkovici, Sg. Costin, Murgoci - L. Iorga, Giurgiu, G. Paraschiv - Astafei, Curelea, Stromajer. În repriza a doua au jucat: Brăneţ - Cîrjă, Sîrghi, Sipovici, D. Popescu - Antunes, Benga, Tudorie - Marquinhos, Didi, Al. Zaharia. Antrenor: Petre Grigoraş

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
theopalas
theopalas  •  12 Februarie 2013, 15:41

Noi am sters pe jos cu ei cand trebuia, adica in campionat. Nu-i asa Ovidiu Minea?

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  11 Februarie 2013, 12:50
Postat de vladutz13 pe 11 Februarie 2013, 10:18

Rapidul a avut noroc ca a tras Copos sforile la Dragomir si a avut grija sa nu-i declare comisiile jucatori liberi si pe romanii care isi depusesera memoriu.

Asa noroc va doresc si voua la Branzelona, sa traga sforile din parnaie El Ciobandante si Memelusa!

damian_seb
damian_seb  •  11 Februarie 2013, 12:40

Lasa ma voi sa ii bateti pe astia in amicale iar ei, galatenii sa va arda in meciurile oficiale si apoi sa veniti voi editorialisti, gazetari si ce rahati de 2 parale sau ce mai sunteti voi si sa bagati titluri frustrate din acestea de ale voastre. Din punctul meu de vedere nu aveti decat sa va dati cu capul de pereti ca v-au batut astia echipa favorita "domnule", J.3G.0S., Ovidiu Minea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează