FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TERENURILOR MAPN

A vrut să fugă în Dubai! » Cum şi-a petrecut Becali ultimele ore în libertate

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 23:11

Finanţatorul Stelei a ştiut că i se pregăteşte ceva şi a încercat duminică seara să părăsească ţara, dar nu cu direcţia Israel, aşa cum a lăsat să se înţeleagă


Gigi Becali şi-a trăit ultimele două zile de libertate, înainte de a merge la închisoare, în stilu-i caracteristic. Duminică, patronul din Ghencea a încercat să pară relaxat şi a ironizat eventuala condamnare pe care Mihai Stoica ar fi putut să o primească ieri, deşi tot timpul a ştiut că situaţia lui e una gravă. Aşa se explică faptul că duminică seara, Gigi a vrut să părăsească ţara. El a spus că dorea să decoleze spre Israel, dar sursele Gazetei susţin că destinaţia sa reală era Dubai, acolo unde a mai fost în două rînduri în această primăvară pentru a-şi pregăti exilul. Numai că planul său a fost dejucat de cei de la SRI, care l-au blocat să decoleze de pe aeroport.

Cum şi-a petrecut Gigi ultimele ore de libertate
Duminică
14:00 A comentat la România TV posibila condamnare a lui MM Stoica în Dosarul Transferurilor: "În cazul în care el va fi închis, eu o să am grijă de familia lui, iar jucătorii vor evolua cu numele său pe tricouri. Oricum, eu am contract cu un penitenciar şi aduc deţinuţi să muncească la sere. O să încerc să îl aduc şi pe el să mîncăm o roşie împreună".

15:30 A negat că vrea să fugă: "Nu plec nicăieri, diseară voi fi la meci. Am fost plecat din ţară, dar m-am întors".

20:00 A ajuns la Stadionul Ghencea pentru partida pe care Steaua a disputat-o cu Viitorul Constanţa, echipa patronată de naşul său, Gheorghe Hagi.

22:00 A plecat de la meci în minutul 75, a trecut pe acasă pentru a-şi lua bagajele şi a mers la aeroport, de unde intenţiona să plece în Dubai cu un avion privat.

23:00 A intrat în direct la DigiSport pentru a-şi exprima bucuria că echipa sa a pierdut, facilitînd formaţiei lui Hagi salvarea de la retrogradare.

23:55 A fost oprit de poliţia de frontieră, deoarece pe numele său se emisese o interdicţie de a părăsi România.

Luni
13:00 A mers în biroul său de la Parlament, unde a aşteptat decizia ÎCCJ.

18:00 A primit vestea condamnării în timp ce se afla în direct la România TV. După aflarea sentinţei s-a închis în birou mai bine de o jumătate de oră.

18:35 A ieşit să vorbească pentru ultima oară cu presa şi a dat declaraţii timp de 35 de minute.

19:15 A fost aşteptat afară de Mihai Stoica, cel care l-a însoţit pînă la casa din Pipera.

19:35 A ajuns acasă, unde a fost aşteptat de toată familia, inclusiv verii Ioan şi Victor Becali, dar şi de Valeriu Argăseală.

20:25 A plecat de acasă prin ieşirea din spate, pentru a evita întîlnirea cu presa.

20:45 A ajuns la sediul Poliţiei Ilfov, unde s-a predat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (41)
peluza_nord
peluza_nord  •  09 Septembrie 2013, 21:45

bietul om.....

gigipenal
gigipenal  •  21 Mai 2013, 16:42

ALBANEZ COCALAR, LUPTATORUL LUMINII, CRESTINUL ABSOLUT,CIOBANUL SUPREM SA DUS ACASA

roadster1988
roadster1988  •  21 Mai 2013, 15:30

aicea-i mana lui basescu,paskany,boc cel voinic,stasi,mosad si alte servicii secrete care-au dorit sa-l martirizeze pe preacuviosul becali si care nu doresc ca steluta si becali sa obtina o mare suma de bani din liga campionilor in care fc steoaia nu va juca nici in acest sezon.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează