FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rafa refuză probele » Tînărul mijlocaş al lui Dinamo se opune testelor cerute de conducere

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 23:00

Conducerea a decis ca pînă şi jucătorii de la Dinamo II să fie testaţi, însă Raphael Stănescu s-a opus, motivînd că are în CV multe meciuri la loturile naţionale


Gigi Mulţescu s-a văzut ieri în situaţia ingrată de a ţine în mînă o foaie A4 pe care erau înşiraţi o sumedenie de fotbalişti veniţi pentru teste, majoritatea necunoscuţi şi pentru antrenor. Jucători din ligile inferioare şi cinci africani, aproape toţi fiind certaţi cu mingea! "Majoritatea dintre cei sosiţi la probe ar putea fi liftieri, chelneri la bar la Rin sau să facă pantofii, la cum «ghidonează» mingea", au povestit roş-albii.

Pe lîngă aceştia, au fost obligaţi la teste şi patru oameni de la Dinamo II: Mihai Bitez, atacant, 20 de ani, Răzvan Cazacu, mijlocaş, 21 de ani, Alin Roman, mijlocaş, 19 ani, şi Raphael Stănescu, mijlocaş, 20 de ani. Rafa a fost singurul care a refuzat probele. "A zis că el nu e de teste, că are o sumedenie de partide jucate la echipa secundă, la loturile naţionale şi cîteva prezenţe prima divizie", au povestit rmartorii oculari.


63 de minute a strîns Stănescu pentru echipa mare a lui Dinamo în sezonul trecut. La "satelit" el a marcat 4 goluri în 16 partide

"Am urmărit mai mulţi jucători care au fost recomandaţi de unii sau de alţii. Au fost şi patru senegalezi aduşi pe nu ştiu ce filiere"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (27)
bububogdan
bububogdan  •  13 Iunie 2013, 15:15

Stanescu asta a fost umflat de toti, in rest e prastie. S-a vazut in putinele meciuri in care a jucat la prima echipa ce e praf.

vasy86le
vasy86le  •  13 Iunie 2013, 15:08

Eu daca eram in locul lui Negoita ii dadeam afara pe toti figurantii astia, ba nu le convine ca ii testeaza, ba nu le convine ca le taie din salarii, pai la halul in care au jucat, nu meritau nici 2000 euro,si ei vor salarii de 12.000, pai 12.000 euro sunt bani, odata ce nu joci nimic, si echipa termina pe 6, nu ai cum sa vrei 12.000, din bun simt te duci tu ca jucator si ceri sa-ti micsoreze salariul, v-ati invatat sa stati pe teren ca momaile, si sa luati bani degeaba, las ca nu va mai merge.

gabeloo
gabeloo  •  13 Iunie 2013, 13:32

stanescule esti vedeta rau mah??unde ai jucat pina acum..la city sau man utd?cica are 1000 de prezente la nationala...o rusine de jucator lasa mah capu in pamint ca strutul si joaka fotbal nu fitye de 2 bani jucatoru lu peste!!! esti un zero ca jucator la fel ca si vedetele alea care au "reusit"un mare 2-2 ku feroe!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează