INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA 3-0

Bila albă dintr-o seară neagră! » Titularizat în locul lui Chiricheş, Gardoş a fost vedeta din echipa Stelei

Gardoş, 24 de ani, i-a făcut faţă vedetei Farfan şi i-a dovedit lui Reghecampf că îl poate înlocui cu succes pe Chiricheş
Gardoş, 24 de ani, i-a făcut faţă vedetei Farfan şi i-a dovedit lui Reghecampf că îl poate înlocui cu succes pe Chiricheş

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 19:56

Stoperul a fost cel mai bun recuperator dintre elevii lui Reghecampf, a primit cea mai mare notă în GSP şi şi-a cîştigat definitiv postul de titular în defensivă.

O seară neagră pentru Steaua, cea de miercuri de la Gelsenkirchen, a conţinut totuşi şi o bilă albă. Atît pentru antrenor, cît şi pentru fanii echipei. Pe ea stă scris numele lui Florin Gardoş. El a trebuit să suplinească plecarea lui Vlad Chiricheş, iar prestaţia cu Schalke a fost una foarte bună, în ciuda celor 3 goluri încasate.

Gardoş, care a primit din partea Gazetei Sporturilor cea mai mare notă din echipa Stelei, 7, e fotbalistul care a reuşit în acest meci ceva ce în general izbutea ori Bourceanu, ori Pintilii. Şi anume să fie stelistul cu cele mai multe baloane recuperate.

Gardoş a "cîştigat" 11 astfel de mingi, cu una peste fiecare dintre cei doi închizători. Prestaţia lui Gardoş i-a întărit postul de titular după plecarea lui Chiricheş, chiar dacă Steaua l-a adus acum două săptămîni pe Varela, pe care a plătit un milion de euro, însă "performanţa" fostului fundaş al Chiajnei vine după o lungă perioadă în care nu era văzut în Ghencea ca o soluţie.

Două motive pentru care Gardoş nu era agreat la Steaua
1. A fost adus la echipă de Victor Piţurcă, adversar declarat al cuplului MM Stoica - Reghecampf. Mai mult, în urmă cu doi ani, MM, care nu-l avea deloc la inimă, a instituit "silenzio stampa", iar unul dintre argumente a fost: "Nu mai suport să-l văd pe Gardoş dînd interviuri în fiecare zi"!

2. N-a semnat contract de impresariere cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, ci cu fraţii Ioan şi Victor Becali, alţi duşmani declaraţi ai cuplului Reghe-Ana.

150 de mii de euro a costat Florin Gardoş atunci cînd a fost cumpărat de Steaua, în vara lui 2010, de la Concordia Chiajna, din Liga a II-a

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (28)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 04:49

Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fim maaaandri de voi! Peeeentru Steaua Ne dam viataaaaa!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 00:47

Vreau să-ți mulțumesc mult Steaua, fiindcă tu și cu ai tăi Nu mi-ați dat bătăi de cap, doar de inimă bătăi! Din păcate toți aseară am văzut cum e să mori, Chiar și când purtat de vise ajungi dincolo de nori. A fost doar un gust amar, nu a fost o tragedie, A murit doar o speranță, dar se naște o mândrie, Căci, chiar dacă din păcate, am avut o seară proastă , Avem restul vieții-n față să credem în "Steaua" noastră! S-a sfârșit doar o poveste, nu s-a terminat o carte , Dacă știm ceva noi bine, e să mergem mai departe . Au murit multe speranțe, însă n-a murit mândria , Mulțumesc din suflet, Steaua...Mulțumesc mult , România!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  20 Septembrie 2013, 17:51
Postat de microbuzulbotosani pe 20 Septembrie 2013, 17:40

dupa 3-0 este hilar sa lauzi un stoper.

tu esti o nulitate !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează