FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comentariu original al lui Cornel Dinu la adresa noului căpitan al lui Dinamo: "Cînd îl văd îmi aduc aminte de celebrul roman scris de Malaparte"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 09:00

Cornel Dinu i-a făcut o caracterizare originală noului căpitan al dinamoviștilor Alioșa Vojnovici.

"Cînd îl văd pe Vojnovic îmi aduc aminte de celebrul roman scris de marele Malaparte, care a fost exilat de Mussolini și care a scris corespondent pentru Gazzetta dello Sport din Ischia, din insulă. Scria de acolo ce se întîmpla la București, pe frontul de Vest, la Stalingrad...cu o imaginație extraordinară și care spune așa: omul e o ființă greșit făcută și destul de discutabilă în ceea ce privește frumusețea. Omul este frumos în anumite sculpturi.

Vojnovic mi se pare un jucător bine educat. El joacă mai bine mijlocaș retras. Are educația fotbalului croat, l-am văzut pasînd rapid, realist si jucînd din maximum două execuții, ceea ce înseamnă utilitate și raport de cîstig în randament", a declarat Dinu la Dolce Sport.

Curzio Malaparte a fost scriitor, jurnalist și diplomat italian. Acesta s-a născut la 9 iunie 1898 și a decedat la 19 iulie 1957.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (20)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Iulie 2015, 07:38

Congrats "tzusti_reloaded"!!!Paleologu ăl'bătrân i-a tras basca pe ochi lui nea'Mister, de n-a mai zis ameţitul ăsta nimic.Omulețul ăsta de nea'Cornel, ori citeşte doar recenziile unor cărți(oricum nu le ínțelege nici p'alea), ori i le povesteşte vreun ***.Altfel nu-mi pot explica penibilul care tâşneşte din fiecare declarație de-a lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  21 Iulie 2015, 21:38

@Tzusti:Probabil ca dl Dinu a mostenit o oarecare simpatie pentru scriitorul germano-padanez citindu-i ,,Jurnalul unui strain in Paris" si modul comunicativ cu ai sai cerberi - latrand in compania numelor clasice:Eolo (fratele cainelui sau Febo), Vulcano, Apollo si Stromboli (intotdeauna in aceasta ordine)..:)

vyyllyy
vyyllyy  •  21 Iulie 2015, 21:32
Postat de khal_37 pe 21 Iulie 2015, 19:14

Seful galerie pch al *** din sos. Stefan cel Mare a fost arestat! ,,Bruzli'', denumit in ,,groapa'' si ,,***'' cunoscut dupa episodul in care ponta i-a cerut ajutorul si sa-l sustina in campania de alegeri a psd de pe National Arena, cand seful pch-ului a reusit sa stranga cca 5000 de ,,sustinatori'' *** pe care le conducea cu mana de fier, ***. FCDB 2013 a ramas fara galerie! O sa vedeti rezultatul cand *** vor juca in fata tribunelor goale.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează