GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Sezonul de excepție pentru fotbalul românesc își continuă povestea în această seară la Replay! Nu rata emisiunea de la 23:30, de pe TVR 2

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 16:51

În această seară de la ora 23:30, pe TVR 2, emisiunea Replay revine cu noi imagini din sezonul european de excepție al echipelor românești, Steaua, Rapid și Dinamo.

"Vom discuta despre partidele Rapid-Feyernoord, Steaua-Valerenga, Dinamo-Everton, Levski-Dinamo, Steaua-Sampdoria și Rapid-Șahtior. Avem toate reacțiile înainte și după meciurile din Europa, dar vom difuza și imagini cu Florentin Petre care vorbește despre fiul său, Patrick, în urmă cu zece ani. Emisiunea va avea 80 de minute!", spune Marian Olaianos, realizatorul emisiunii de la TVR.

Replay a început să fie produsă în urmă cu 9 ani, iar Marian Olaianos și Marius Mitran au luat în trecut premiul special al juriului la premiile TV Mania, premiul pentru cea mai bună emisiune TV la premiile "Ioan Chirilă", premiul pentru mass- media la Gala Fotbalului Românesc, dar şi premiul special la Gala Fanatik.

"Telespectatorii TVR 2 vor putea vedea rezumatele extinse ale meciurilor celor trei echipe românești, dar și imagini de colecție din afara terenului. Vom avea 40 de meciuri din sezonul european 2005-2006", spune Marius Mitran, directorul de imagine al LPF și invitatul permament al emisiunii Replay.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează