INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

VIDEO Lumea întreagă e la picioarele lui Cristiano Ronaldo » Ce scrie presa internațională după show-ul starului de la Real

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:56

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a fost omul meciului în Juventus - Real Madrid, 0-3, marcând două goluri și pasând decisiv la al treilea.

După meci, ziarele de sport din întreaga lume s-au întrecut în elogii pentru starul portughez, lăudând prestația magică avută de vârful lui Real Madrid.

Ole (Argentina): "Un animal. Cristiano a marcat două goluri și a pasat pentru al treilea. Sublim! Toată în lumea în picioare! Pe Cristiano l-au aplaudat și fanii lui Juventus!"

Globosporte (Brazilia): "Să vorbești, să-l desenezi sau să-l explici pe Cristiano Ronaldo este o treabă foarte simplă, facilitată de geniul portughez. Cu fiecare sezon, cu fiecare meci decisiv, cu fiecare Ligă își scrie și mai tare numele în istorie"

ESPN (Statele Unite): "Madrid este cu un picior și jumătate în semifinale după un recital al lui Cristiano Ronaldo. A terminat meciul ovaționat pe un teritoriu ostil"

L'Equipe (Franța): "Acest Real este diabolic. Condus de un Cristiano Ronaldo fantastic, Madrid a câștigat cu 3-0 meciul din turul sferturilor. Opera de maestru i-a aparținut lui Ronaldo, în repriza a doua"

Gazzetta dello Sport (Italia): "Toți în picioare. Închideți totul. Aceasta a fost opera de maestru cu care Ronaldo a făcut 2-0. 90% dintre fanii lui Juventus l-au aplaudat"

Tuttosport (Italia):"Tornada Ronaldo. Cristiano Ronaldo este REALmente un fenomen. El e cel mai bun. Când îl vezi, îți dai seama că e mic prețul biletului"

A Bola (Portugalia): "Gol monstruos marcat de Cristiano. Un gol fabulos marcat de Cristiano Ronaldo. Madrilenii au câștigat cu 3-0 după încă o noapte magică a lui Ronaldo. Portughezul a marcat două goluri și stadionul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda"

Record (Portugalia): "Fără cuvinte! Acesta a fost momentul serii: Ronaldo a marcat din foarfecă unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră. Era golul care-i lipsea lui Cristiano Ronaldo și pe care îl încerca de multă vreme"

Vezi AICI video cu golurile lui Ronaldo

Citește și: Primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo după seara magică din Ligă » Cum a răspuns Zidane la întrebarea "Care gol e mai frumos? Al tău sau al lui?"

Citește și:Performanță senzațională în Juventus - Real Madrid: Cristiano Ronaldo a lovit mingea de la o înălțime incredibilă

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
Special
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  04 Aprilie 2018, 14:27

Cum bai gigistilor, voi care sunteti fani declarati ai lui messi si ai "barselonei" doar pentru ca au copiat tiki-taka fecesebista, ati ajuns sa va tavaliti la picioarele lui Cristiano? Vai de viata voastra.

danut1971
danut1971  •  04 Aprilie 2018, 12:46

si la fcsb avem un ronaldo alibleg

Vezi toate comentariile (2)
Comentează