GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum să cumperi rapid și ieftin de Black Friday?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 16:55

Luna noiembrie anunță unul din cele mai mari evenimente de cumpărături ale anului: Black Friday. Acesta vine cu reduceri senzaționale la tehnologii variate și este un bun prilej să-ți pregătești lista de sărbători. De obicei această perioadă este foarte aglomerată și oamenii se înghesuie să prindă reducerile, însă cel mai ușor ar fi să-ți faci un mic plan de a prinde ofertele care te interesează.

Pentru început e important să cunoști perioada în care se desfășoară campania de Black Friday. De exemplu unul din retaileri tradiționali ai pieței românești pregătește pentru anul acesta o lună întreagă de oferte care vor fi reînnoite de la o săptămâna la alta. Poate că te întrebi care sunt avantajele? Perioada mai mare de valabilitate îți oferă posibilitatea de a te informa asupra promoțiilor Black Friday, modului în care poți cumpăra mai rapid și să stabilești care este cea mai bună alegere pentru tine, în materie de produse.

Ca să te convingi de corectitudinea prețurilor poți verifica în magazin ofertele retailer-ului. Avantajul de a merge în magazin se referă la posibilitatea de a vedea și testa produsul, de a identifica alternative, de a face comparații între acestea și nu în ultimul rând de a primi informați utile de la consultanți despre produsele care te interesează. Retailerul dispune de o rețea de 100 de magazine la nivel național, așa că poți să verifici dacă există unul în apropierea ta și să-i faci o vizită. Dacă nu ai timp să ajungi în magazin, shoppingul online este o alternativă. Aici este indicat să începi prin a-ți crea cont, ca să primești de-a lungul Black Friday-ului ultimele reduceri implementate pe site sau să-ți adaugi produsele în wishlist.

Black Friday-ul acesta vei avea parte de o experiență completă. Ce înseamnă asta? Că ai la dispoziție o serie de servicii care te vor aduce mai aproape de produsele pe care ți le dorești. Serviciile de livrare sunt deja cunoscute tuturor, însă pe lângă acestea ai și opțiuni de a-ți face un credit avantajos și rapid. Credex, entitatea financiară cu care lucrează acest retailer, îți pune la dispoziție o serie de servici de finanțare online și offline. Lucrurile stau foarte simple în online. Primul pas este să îți alegi produsele, ulterior opțiunea prin rate credit, după care îți sunt livrate în cel mai scurt timp acasă. Este o opțiune rapidă și în același timp beneficiezi și de promoțiile Black Friday.

În Black Friday există posibilitatea de a prinde oferte de creditare avantajoase la diferite categorii de produse, ceea ce te aduce și mai aproape de îndeplinirea dorințelor tale. Pe lângă opțiune de credit online, mai există și posibilitate de plată prin cardurile de credite. Aceștia colaborează cu diferite bănci și dacă deții card de credit la vreuna dintre cele listate pe site ai posibilitatea de a achiziționa într-un anume număr de rate.

De Black Friday ai oferte avantajoase la tehnologii variate. Vei regăsi oferte senzaționale la tehnologiile tradiționale (electronice, electrocasnice, televizoare, console etc), dar și la gadget-uri sau tehnologii de ultimă generație (smartphones, smartwatches, laptopuri, calculatoare etc). Pe lângă acestea este bine de știut că în gama de produse a retailer-ului vei regăsi și produse de înfrumusețare, cosmetice, produse de voiaj, anvelope, produse pentru o casă smart și nu numai. În Black Friday singura problemă o reprezintă dinamică stocurilor. Astfel, dacă nu vei mai găsi produsul trecut pe listă, ar fi bine să mai ai 2 alternative, asemănătoare ca și caracteristic spre care să te orientezi.

În momentul în care îți alcătuiești lista de cumpărături cel mai bine ar fi să-ți stabilești produsele prioritare, de care ai neapărată nevoie în gospodărie sau pentru uz personal și ulterior să te gândești și la ce cadouri și-ar dori cei dragi de sărbători. De exemplu dacă dorești să înlocuiești televizorul vechi, ar trebui să te gândești la o variantă mai performantă, cu o diagonală mai mare, rezoluție care să asigure calitatea imaginilor și ecran LED (curbat de preferat) pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută de vizionare. Vei regăsi branduri cu specificații și prețuri care sigur vor fi pe placul tău!

De Black Friday ai numeroase posibilități de a cumpăra ieftin și rapid tehnologiile dorite. Mai mult, vei regăsi într-un singur loc (online sau offline) categoriile de produse tradiționale, dar și cele noi, totul pentru a diminua timpul dedicat căutării produselor. Cel mai important aspect al Black Friday-ul de anul acesta, propus de liderul de piață IT&C, este  perioada de valabilitate care a fost extinsă la o lună.Aceasta permite consumatorilor să facă alegerile corecte, să se decidă asupra unui credit sau să meargă în magazine pentru a se convinge de oferte.

Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează